Huawei uz novi pametni sat daje gratis bežične slušalice

blank

Kupite li bilo koji od 6 modela sata Huawei Watch GT 4 dobit ćete bežične slušalice FreeBuds SE 2 u Ceramic White nijansi

S novim Huaweijevim pametnim satom već smo se upoznali, imali smo prilike Watch GT 4 isprobati netom prije predstavljanja u Barceloni, a zatim smo tijekom tri tjedna isprobali sve značajke i napisali ih u opširnom testu.

Pametni sat će vam se sigurno svidjeti, a lajkat ćete i bežične slušalice Huawei FreeBuds SE 2 u Ceramic White koje ćete dobiti besplatno na dar, pri kupnji samog sata dostupnog u dvije veličine – 46 mm i 41 mm.

blank

Slušalice Huawei FreeBuds SE 2 lagane su i ergonomski prilagođene uhu, privlačnog dizajna te dolaze s kompaktnom kutijom za punjenje. Baterija je iznimno pouzdana te punjenje od 10 minuta može osigurati aktivnu reprodukciju zvuka od 3 sata.

Slušalice će izdržati do 9 sati slušanja, a uz kućište u kojem će se nekoliko puta nadopuniti mogu podržati do 40 sati korištenja. Ergonomski se lako prilagođavaju uhu korisnika. Svaka slušalica teži samo 3,8 g i dizajnirana je da dobro prianja bez obzira na oblik ušnog kanala. IP54 otpornost na prašinu i prskanje čini ove slušalice izdržljivima tijekom vježbanja i na otvorenom.

blank