Peti proizvođač pametnih telefona na svijetu širi mrežu prodajnih partnera

blank

Nakon suradnje s tvrtkom Fortel Centar vivo širi svoje partnerstvo i s tvrtkom Sancta Domenica, a u Kataru su službeni pametni telefon FIFA natjecanja

Vivo je na hrvatsko tržište stigao u lipnju 2022. godine. Poznat je kao brend koji je snažno fokusiran na upoznavanje svojih potrošača i njihovih stvarnih potreba.

Osim Y serije koja je predstavljena u lipnju, za entuzijaste fotografije i kreatore sadržaja na društvenim mrežama stigla je prava poslastica – novi vodeći pametni telefon vivo X80 Pro. Novi model vivo X serije može se pohvaliti sustavom kamere koju su zajednički razvili vivo i ZEISS, uključujući posebno dizajnirane funkcije za kinematografske videozapise i prave prirodne boje.

Serija Y dostupna je po preporučenim maloprodajnim cijenama od 1499 kuna za Y21 i 1599 kuna za Y21s. Slijedi Y33s s cijenom od 2099 kuna, te Y76 5G po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 2699 kuna.

Vivo X80 Pro, kojeg je nekoliko europskih medija označilo kao vrhunski Android uređaj za fotografiranje, dostupan je u Cosmic Black boji u trgovinama Sancta Domenica i putem njihovog web shopa, a preporučena maloprodajna cijena je 9499 kuna.

Osim povjerenja više od 400 milijuna kupaca na više od 60 tržišta diljem svijeta vivo kontinuirano povećava tim izvanrednih stručnjaka te znatno ulaže u ključna sportska prvenstva, poput Svjetskog nogometnog prvenstva koje se održava ove godine u Kataru i čiji je ponosni službeni sponzor.

blank

Vivo je i službeni pametni telefon FIFA Svjetskog prvenstva u nogometu u Kataru 2022. Predstavili su i novi vivo X Fold+, kao prvi službeni sklopivi pametni telefon u 118-godišnjoj povijesti Međunarodnog nogometnog saveza (FIFA). Vivo X Fold+ pojavit će se na utakmicama u Kataru kako bi pružio podršku u pripremi i organizaciji događaja.

blank