Počele su predbilježbe za pametni grijač Perenio Joule

blank

Perenio Joule na tržište predstavlja tehnološka tvrtka Perenio IoT – infracrveni grijač je pametan, štedljiv i nudi visok stupanj sigurnosti

Do 15. studenog 2020. traju predbilježbe za pametni grijač Perenio Joule s kojim ćete moći ugrijati svoj dom, ali i upravljati na daljinu putem mobilne aplikacije. Infracrveni grijač Perenio Joule kreiran je na patentiranoj tehnologiji grijanja na bazi grafena, za ujednačeno i ekološko grijanje prostora u kojem živimo i radimo.

blank

Ne isušuje zrak, ne troši kisik, omogućuje održavanje zadane temperature uz postupno zagrijanje prostora. Pri tome održava prirodnu ravnotežu vlažnosti zraka te ne emitira štetne tvari koje utječu na zdravlje.

Dostupna su tri načina grijanja:
– ručni
– putem besplatne mobilne aplikacije Perenio Smart / Perenio Lite na pametnom telefonu
– s glasovnim asistentima Amazon Alexa, Google Assistant.

blank

Daljinsko upravljanje putem mobilne aplikacije ili glasovnim naredbama putem virtualnih pomoćnika omogućuje:
– uključivanje / isključivanje grijalice
– podešavanje temperature i timera
– praćenje potrošnje energije
– prilagodbu osobnih scenarija.

Na primjer, pametni grijač možete u aplikaciji aktivirati na putu prema kući ili unaprijed postaviti automatsko vrijeme uključivanja kako bi vas pri povratku dočekao topli dom.

Joule sadrži kaljeno staklo visoke čvrstoće, zaštitu od prenaponskih struja i žiroskop protiv prevrtanja. U slučaju pada ili prevrtanja od 45 stupnjeva, grijač se odmah isključuje i korisnik na pametni telefon prima obavijest. Nude se još neke mogućnosti poput zaštite djece koja su kod kuće bez odraslih, a piezo element protiv pregrijavanja isključuje napajanje kad se prekorači maksimalno dopuštena temperatura.

blank

Energetska učinkovitost grijača je blizu 100%. Potrošnja energije iznosi 800 W, što je više nego dva puta niže od potrošnje energije uređaja za grijanje (snage 1500 – 2000 W).

Pametni grijač Perenio Joule može se naručiti po specijalnoj cijeni dobrodošlice od 129 eura na službenim web stranicama Perenio

blank

blank

blank