WinDays20 powered by Microsoft: predavanja koja još nigdje niste čuli

blank

Konferencija WinDays20 održat će se početkom prosinca, a tijekom tri dana online će se moći pratiti tri smjera

WinDays20 powered by Microsoft održat će se u online formatu od 7. do 9. prosinca 2020. Većina predavača predavanja će održati uživo iz dvorana zagrebačkog Mozaik Event Centra. Prošećite online konferencijom i pripremite se za posebno zimsko izdanje.

Predavanja će se putem live streama održavati paralelno u tri smjera – tehnološkom, poslovnom i poslovno-tehnološkom, a sva predavanja koja se propuste moći će se pogledati naknadno.

Tehnološki smjer donijet će raznovrsne teme o umjetnoj inteligenciji, strojnom učenju, analizi podataka i raznim tehnološkim alatima te dobrim primjerima njihove primjene i o drugim aktualnostima iz svijeta tehnologije.

blank

Sudionike će voditi domaćoj IT zajednici poznata imena Domagoj Pavlešić (Web ideja) i Igor Pavleković (Microsoft). Oni će biti svojevrstan glas sudionika jer će u njihovo ime razgovarati s predavačima i postavljati im pitanja te sudionike voditi kroz program tijekom sva tri konferencijska dana.

Poslovno-tehnološki smjer prvenstveno će se baviti rješenjima koja tehnologija nudi za izazove u poslovnom svijetu. Moderator Dinko Tipurić (Nephos) ugostit će brojne vrhunske domaće predavače koji će se baviti raznovrsnim temama, od razvoja proizvoda baziranog na umjetnoj inteligenciji te raznih alata za kolaboraciju i upravljanja Android uređajima u poslovnim okruženjima do automatizacije i optimizacije poslovnih procesa, alata za poslovnu produktivnost i poljoprivrede u oblaku.

blank

Poslovni smjer kroz niz aktualnih poslovnih tema moderirat će Željko Krizmanić (Eventa01). Vidjet ćemo i nekoliko panel rasprava na temu razvoja gaming industrije u Hrvatskoj, online trgovine u doba pandemije, buma dostave hrane u „novom normalnom“, pozicioniranja Hrvatske na području primjene umjetne inteligencije, budućnosti fintecha te stvaranja okruženja za brži poslovni razvoj.

Za ograničen broj sudionika, u skladu s važećim epidemiološkim mjerama, bit će organizirano i nekoliko radionica koje će se održati uživo u Mozaik Event Centru. Prijave za online praćenje konferencije WinDays20 powered by Microsoft otvorene su putem linka www.windays.hr/prijava