Poco F4 GT dolazi s magnetskim okidačima koji iskaču

blank

Od 28. travnja Poco F4 GT bit će dostupan za kupnju po early bird cijeni od €499 te €599 tijekom prvog tjedna

Nakon nešto manje od godinu dana stiže nasljednik modela Poco F3 GT, telefona na kojem se ponosno s prednje strane nalazi AMOLED ekran od također 120 Hz. Poco F4 GT će uz tako brzo osvježavanje slike na 6,67-inčnom fullHD ekranu biti pravi mamac za gamere kojima su reakcije tijekom igranja itekako bitne.

Brzina uzorkovanja dodira je 480 Hz, osvjetljenje ekrana maksimalno 800 nita. Razbijete li ekran, možete računati na jednokratnu besplatnu uslugu popravka tijekom prvih 6 mjeseci nakon kupnje.

blank

Spaja se na 5G mreže, što je također bitno za gaming kao i tehnologija hlađenja LiquidCool 3.0. Dvostruki VC sustav hlađenja površine 4.860 mm² uspješno snižava visoke temperature koje proizvodi snažan hardver optimiziran za pokretanje intenzivnih sesija igranja.

Ništa toga ne bi bilo bez brzog čipseta – Poco F4 GT koristi Qualcommov Snapdragon 8 Gen 1 na 4 nm tehnologiji, uz takt od 3 GHz na jednoj jezgri te nešto niži takt na ostalih sedam procesorskih jezgri. Performanse grafičke procesorske jedinice bolje su do 50%, u odnosu na prethodnu izvedbu.

Android 12 pametni telefon Poco F4 GT bit će dostupan s MIUI 13 sučeljem kojim je originalni Android nešto promijenjen, kroz teme i drugačiju grafiku, a telefon mase 210 grama debljine je 8,5 mm. Izrađen je od stakla, uz aluminijski okvir na boku.

U kućištu moćnog hard-core gaming telefona nalazi se baterija od 4700 mAh s punjenjem snagom od 120 W. Napunit će se za samo 17 minuta. POCO F4 GT dolazi s LPDDR5 RAM memorijom brzine do 6400 Mb/s kao i nadograđeni UFS 3.1 ROM.

blank

Oduševit će vas magnetski okidači koji iskaču, uspravni u pripremi za bitku. Postavka je nadmašila očekivanja. Jedinstveni levitirajući magnetni skočni okidači, koji mogu podnijeti 1,5 milijuna pritisaka,
testirani su na više od 100 popularnih igara. Time je osigurana nenadmašna stabilnost, brz odaziv i izdržljivost.

Kada ste izvan gaming moda okidači se mogu koristiti kao prečac za brzi pristup u pokretu, npr. kao prečac za aktiviranje kamere, snimanja zaslona ili svjetiljke.

Poco F4 GT dolazi u tri boje: crnoj Stealth Black, srebrnoj Knight Silver te žutoj Cyber Yellow. Bit će dostupan u dvije memorijske varijante, a poznate su i cijene:

• 8 GB + 128 GB za 599 eura
• 12 GB + 256 GB za 699 eura

blank