Potvrđeno: Wiko View4 s jednim punjenjem baterije traje tri dana

blank

Smartviser je testirao Wiko View4 s baterijom kapaciteta 5000 mAh te u simuliranim stvarnim mrežnim uvjetima ostvario tri dana trajanja s jednim punjenjem

Smartviser je poznati i priznati laboratorij za testiranje proizvoda. Ovaj neovisni laboratorij zaključio je kako pametni telefon Wiko View4, na temelju rezultata u pogledu trajanja baterije, pokazuje impresivne performanse te su ga proglasili maratoncem i potvrdili tri dana intenzivnog korištenja sa samo jednim punjenjem.

blank

Simulirali su stvarnu upotrebu potrošača u stvarnim mrežnim uvjetima u cilju ocjene performansi na temelju prosječne upotrebe. Protokol uključuje uobičajene svakodnevne aktivnosti, poput: pozivi, korištenje weba, streaming glazbe i videa, igre, društvene mreže, snimanje slika i video zapisa te rad u stanju pripravnosti.

Wiko View4 dobio je ViSerMark ocjenu 315, što je najbolja ocjena koju je SmartViser dodijelio nekom pametnom telefonu do danas! ViSerMark je složen test protokola autonomije i ne oponaša samo osnovnu upotrebu već je puno više od ovoga.

blank

Wiko View4 pokreće energetski učinkoviti čipset Mediatek A25, ima HD+ ekran i bateriju kapaciteta 5000 mAh. Dobre performanse po pitanju baterije Wiko ostvaruje optimizacijom energije u trenucima kada se telefon aktivno ne koristi (na primjer, noću). Ugrađeni algoritam za optimizaciju potrošnje energije odlično odrađuje svoj posao.

Na stražnjoj se strani nalazi trostruka kamera u kombinaciji 13 + 5 + 2 megapiksela (glavni senzor, širokokutni do 114 stupnjeva, bokeh). Interna memorija je 64 GB (proširiva microSD karticama za dodatnih 256 GB), a radna 3 GB. Ekran nudi dijagonalu od 6,52 inča, uz omjer stranica ekrana od 20:9. Na boku kućišta nalazi se Google Assistant tipka s kojom možete glasovno pitati sve što vas zanima.

Wiko View4 uskoro će biti dostupan i na hrvatskom tržištu, a očekivana cijena ovog Android 10 pametnog telefona je oko 140 eura.

Wiko View4
Wiko View4