Samsung će 9. srpnja predstaviti nešto ljubičasto

blank

Ključna riječ u Samsungovoj promociji koja se širi po društvenim mrežama je Purple

Pronađite svoju ljubičastu boju, slogan je koji Samsung promovira na društvenim mrežama. Po svemu sudeći, Samsung će 9. srpnja 2020. predstaviti Galaxy S20+ BTS Edition. Radi se o boji koju već poznajemo s preklopnog pametnog telefona sa savitljivim ekranom Galaxy Z Flip.

blank

Limitirano izdanje smartphonea Galaxy S20+ nastat će u partnerstvu s južnokorejskim glazbenim bandom BTS (poznati su i pod nazivom Bangtan Boys), a datum 9. srpnja izabran je zbog istog tog datuma iz 2013. godine kad je predstavljeno ime BTS.

Svjetska premijera nove izvedbe Galaxy S20+ modela dogodit će se u suradnji s francuskom trgovinom knjiga i elektronike Fnac, a predbilježbe za ograničeno izdanje telefona krenut će 19. lipnja i trajati do 5. srpnja 2020.

blank

blank

Navodno će ljubičasti Samsung Galaxy S20+ BTS Edition dolaziti uz ljubičaste slušalice Galaxy Buds+ i torbicu. Samsung je nedavno na Facebooku i na Twitteru objavio video filmove u kojima se predstavlja suradnja s dječačkim bandom BTS, a u videu se vidi kutija pametnog telefona sa sedam ljubičastih srca, što simbolizira sedam članova banda. Spomenimo i kako se tijekom Unpacked 2020 događaja, na kojem je predstavljena Galaxy S20 serija, ali i Galaxy Z Flip, pojavio V, član banda te je nosio slušalice Galaxy Buds+.

blank

Cijena za Samsung Galaxy S20+ BTS Edition još nije poznata, a nema niti informacije u kolikoj bi količini uređaj trebao biti dostupan u prodaji.

Pogledajte i poslušajte kako dečki zvuče: