Poznata je cijena nove Nokije XR21

blank

XR21 je otporan na padove, otporan je na prašinu i na vodu – to je pametni telefon koji „liječi“ strah od padova, oštećenja ili neispravnosti telefona

„Naš je uređaj toliko izdržljiv da može izdržati natapanje mlazom vodenog crijeva pod pritiskom od 100 bara s temperaturom vode od 80°C. Zapravo, toliko smo uvjereni u izdržljivost ovog heroja da nudimo jednogodišnje jamstvo za zamjenu zaslona ako se dogodi najgore”, objašnjava Adam Ferguson, voditelj marketinga proizvoda za Nokia telefone.

Novi model Nokia XR21 izrađen je od 100% tlačno lijevanog recikliranog aluminija, ima zaštićeno kućište izrađeno od izdržljivih materijala i Corning Gorilla Glass Victus zaslon koji su dizajnirani i certificirani da izdrže udarce.

Naime, tijekom internog testiranja ova moćna Nokia preživjela je pad s visine od 1,8 metara kao i uranjanje u vodu dubine od 1,5 m do sat vremena te udar pritiska vode koji je jači od tlaka vode vatrogasnih cijevi u Velikoj Britaniji.

blank

Izdržljivost Nokie XR21 sigurna je i unutar samog telefona odnosno kod trajanja baterije. Između punjenja može trajati dva dana, a može izdržati i koristiti se na temperaturama između -20°C i +55° C.

Ekran od 6,49” (inča) može se koristiti mokrim rukama, na kiši ili dok nosite rukavice pa se ovaj model pokazao savršenim za avanturiste i pustolove, odlazak na vikend festivale, cjelodnevna planinarenja ili bicikliranja pa čak i obiteljska putovanja bez punjača.

Stereo zvučnici s OZO reprodukcijom isporučuju impresivan zvuk koji hvata svaki detalj videozapisa, pjesama i podcastova – savršeno za zabavu na ljetnom pikniku, a najbolji algoritmi za fotografiranje pokreću se umjetnom inteligencijom koja se nalazi na Nokia uređajima pa tako AI Portrait, Night Mode 2.0 i Flash Shot osiguravaju snimanje uspomena u izvrsnoj kvaliteti.

blank

Za bučna okruženja stereo zvučnici od 96 dB dolaze s načinom pojačavanja zvuka koji vam pomažu da čujete pojačane zvukove u odnosu na pozadinsku buku, a dva gumba za brzi pristup omogućuju vam da još brže dođete do svojih omiljenih aplikacija i značajki.

Nokia XR21 jamči četiri godine mjesečnih sigurnosnih ažuriranja, tri godine nadogradnji OS-a, tri godine jamstva i jednogodišnje jamstvo zamjene zaslona. Tako svoje korisnike štiti online, a vaš pametni telefon od onoga što život „baci na njega“.

U Hrvatskoj će Nokia XR21 biti dostupna tijekom lipnja/srpnja 2023. u tzv. „bor zelenoj“ i ponoćno crnoj boji po cijeni od 599 eura za 6 GB / 128GB verziju.

blank