Prednosti novog algoritma u novom HONOR Magic5 Pro

blank

Millisecond Falcon Capture jednoj od ponajboljih kamera na tržištu pomaže pri pomicanju granica kada je u pitanju jasnoća fotografija

Honor Magic5 Pro se od sada može kupiti i u Hrvatskoj. Pametni telefon s jednom od najboljih kamera na svijetu kvalitetu može zahvaliti HONOR Image Engine tehnologiji, s potpuno novim Millisecond Falcon Capture algoritmom koji ne samo da omogućuje neke od najvećih brzina snimanja na tržištu već također pomiče granice kada je u pitanju jasnoća fotografija.

Kako bi to postigao HONOR je otvorio vlastite laboratorije za razvoj kamere u kojima se provode kvantitativne i kvalitativne analize, što je utjecalo na razvoj njihovog naprednog AI algoritma. Rješavajući brojne izazove oko snimanja pokretnih scena u različitim brzinama, udaljenostima i uvjetima osvjetljenja HONOR Magic5 Pro podiže proces slikanja na potpuno novu razinu.

Brzina autofokusa povećana je za 245%, u usporedbi s prethodnom generacijom. Koristeći najnoviju AI Recognition tehnologiju revolucionarna opcija AI Motion Sensing HONOR-a Magic5 Pro omogućuje korisnicima da zabilježe najbolji trenutak kod objekata koji se brzo kreću.

blank

Kako bi to omogućio HONOR je blisko surađivao s tvrtkom Qualcomm Technologies kako bi maksimizirao snagu procesora potpunim iskorištavanjem mogućnosti Qualcomm AI Enginea, povećavajući interval predmemorije za više od šest puta – s 240 na 1500 milisekundi.

S većim intervalom predmemorije podataka i AI mrežom treniranom na preko 270.000 fotografija, kamera HONOR-a Magic5 Pro može pomoći korisnicima da lakše zabilježe omiljene trenutke u pokretima.

blank

Novi HONOR Magic5 Pro koristi sustav trostruke kamere koji se sastoji od 50 MP širokokutnog, 50 MP ultra-širokokutnog i 50 MP telefoto objektiva. Zahvaljujući povećanom senzoru i većem otvoru blende Magic5 Pro nudi senzor svjetlosti vrhunskih performansi, što rezultira fotografijama visoke razlučivosti s profinjenim detaljima, bez obzira na uvjete osvjetljenja. U kvalitetu novih HONOR modela uvjerili smo se nedavno u okolici Barcelone.

HONOR Magic5 Pro u Hrvatskoj je dostupan u boji Midnight Black. Uređaj je dostupan u ponudi A1, Telemacha i Sancta Domenice, uz preporučenu maloprodajnu cijenu od 1.199 eura, a kupci na poklon dobivaju i HONOR Watch GS 3, kojeg smo imali na testu.

blank