Poznata je cijena za Huawei nova 9 SE

blank

Najnoviji uređaj iz Huawei nova serije pametnih telefona od sada je dostupan i korisnicima u Hrvatskoj

Huawei nova 9 SE dostupan je u tri prekrasne boje: Crystal Blue, Pearl White i Midnight Black. I dok većina pametnih telefona sadrži 64 megapiksela na stražnjoj strani, Huawei je u nova 9 SE ugradio senzor od 108 megapiksela.

Nova 9 SE sadrži veliki 6,78-inčni zaslon sa stopom osvježavanja od 90 Hz, što osigurava brzu reakciju tijekom korištenja Netflixa i ostalih omiljenih aplikacija za zabavu i opuštanje koje možete
pronaći u AppGalleryju ili putem Petal Searcha. Stopa uzorkovanja dodira iznosi 270 Hz te omogućuje glatko i fluidno korištenje, a zaslon podržava P3 raspon boja i korisnicima omogućuje potpuno uranjanje u prostranstvo nevjerojatnih boja.

blank

U kućište je ugrađena baterija kapaciteta 4000 mAh koja se puni snagom od 66 W. Baterija će se do 60 posto napuniti za 15 minuta, a do 100 posto za 36 minuta. Uređaj sadrži TÜV Rheinland Safe Fast Charge certifikat koji potvrđuje brzo i sigurno punjenje baterije nova 9 SE.

Cijena za Huawei nova 9 SE je 2599 kuna, a svi korisnici koji pametni telefon kupe do 28. lipnja 2022. ostvaruju pravo na besplatnu zaštitu zaslona u trajanju od 12 mjeseci. Zaslon pametnog telefona može se jednom zamijeniti besplatno, bez ikakvih dodatnih troškova. Besplatna zaštita vrijedi ako se zaslon mobitela slomi zbog nesreće (npr. udarca, pada ili pritiska).

blank

blank