Fat Cap Sprays i Samsung kreativno surađuju

blank

TikTok zvijezda uz Samsung Galaxy S22 Ultra i Nightography značajke kamere oživljava uličnu umjetnost

Noć u novom svjetlu naziv je nove Samsungove kampanje koja donosi živost i svjetlinu u noćnu fotografiju. Kampanja se sastoji od četiri različite epizode na tjednoj bazi koje pružaju ekskluzivan uvid u najnovija remek djela uličnog umjetnika i TikTok zvijezde Fat Cap Sprays.

To je po prvi put moguće zahvaljujući nevjerojatno preciznim fotografijama Nightography kamere Samsung Galaxy S22 Ultra pametnog telefona. Bez mogućnosti kvalitetnog fotografiranja noću Fat Cap Sprays ne bi mogao na isti način izraziti svoju kreativnost.

Nightography značajka omogućava snimanje nevjerojatnih i jasnih fotografija u gotovo svim svjetlosnim uvjetima što znači da Fat Cap Sprays sada može stvarati svoja svjetleća umjetnička djela i noću, pri tome pokazujući sam proces stvaranja umjetnosti te kako ona pozitivno utječe na gradske četvrti gdje se stvara.

Fat Cap Sprays će se u sklopu ove posebne kampanje, uz fascinantan oblik umjetnosti, fokusirati na motiv lisice, prvo takvo noćno stvorenje u potpuno novom opusu ovog umjetnika.

blank

Zahvaljujući slobodi fotografiranja u bilo kojim svjetlosnim uvjetima, kreativnost ovog umjetnika se doista po prvi put mogla osloboditi u noćnom okruženju. Povodom toga, pripremljeni su filmovi koji pokazuju put koji otkriva nove načine crtanja grafita i povezivanja s obožavateljima te unikatan spoj tradicionalne i digitalne umjetnosti, gdje su umjetnička djela povezana i sa svijetom NFT-a.

Filmovi će postati dostupni svakog ponedjeljka naredna četiri tjedna putem web stranice prema sljedećem redoslijedu epizoda, počevši od sada:
1. Noć u novom svjetlu (eng. Night in new light) – Samsung Galaxy S22 Ultra X Fat Cap Sprays pokazuju svoju kreativnost – u noći
2. Obožavatelji u svakom kutku (eng. Fans in every corner) – pozitivni utjecaj koji Fat Cap Sprays ima na obožavatelje i širu zajednicu
3. Od prolaznog do trajnog (eng. From transient to permanent) – Galaxy S22 Ultra snima noćnu umjetnost u njenom najboljem svjetlu
4. Slike koje traju zauvijek (eng. Images that last forever) – Putovanje u svijet NFT-a.

„Ulična umjetnost je savršen primjer oživljavanja kreativnosti noću. Njen nevjerojatan utjecaj na zajednicu je iznimno snažan u posljednje dvije godine. Fat Cap Sprays svojom umjetnošću inspirira ne samo prolaznike na ulici, nego i milijune pratitelja diljem svijeta na internetu. Zato mu Nightography opcija Galaxy S22 Ultra pametnog telefona pomaže da proširi svoje horizonte i pokaže sebe na najbolji način, snimajući njegovu umjetnost s kristalnom jasnoćom kao nikad dosad“, izjavio je Mark Notton, viši direktor, odjel za menadžment IM kategorije proizvoda, Samsung Electronics.

blank