Premijera kakvu dugo vremena nitko neće uspjeti dostignuti

blank

Uz tri nova Samsung Galaxy S23 modela šećer na kraju prestižnog događaja bio je nastup Severine, najpopularnije hrvatske pjevačice

Severina je osigurala odličnu atmosferu tijekom cijele večeri – Samsung Electronics Adriatic je u Zagrebu, dva tjedna nakon globalne premijere i dva dana prije početka službenog početka prodaje, organizirao prestižni događaj kako bi obilježili dolazak najnovije Galaxy S serije pametnih telefona u Hrvatsku.

blank

blank

U Dvorani Voda Mozaik Event Centru, koja je bila središte druženja, nalazilo se nekoliko interaktivnih Experience zona gdje je najveća zvijezda bio Galaxy S23 Ultra model pa su tako svi posjetitelji imali mogućnost na licu mjesta isprobati moćnu kameru kao i nevjerojatne Nightography opcije snimanja.

Uz tri nova Samsunga u dvorani su bile postavljene i skulpture dvoje mladih umjetnika, Ide Blažičko i Petra Košija, što je posjetiteljima omogućilo zadivljujući vizualni doživljaj. Posebnost ovih umjetničkih radova leži u povezanosti s prirodom što se odlično uklapa uz Galaxy S23 seriju te održivost i očuvanje planete.

blank

Tako je skulptura Petra Košija izrađena od recikliranih materijala točnije odbačene plastike iz mora dok je skulptura Ide Blažičko prikazivala element vjetra, a sve kako bi gosti povezali svoje emocije s prirodom. Ovaj događaj okupio je brojne medije iz Hrvatske i Slovenije, poslovne partnere i poznate osobe iz javnog života dok je druženje i nezaboravan provod zaokružio nastup Severine, najpopularnije hrvatske pjevačice koja je osigurala odličnu atmosferu tijekom cijele večeri.

„Izuzetno mi je zadovoljstvo vidjeti vas sve večeras ovdje i čast mi je ispred tvrtke Samsung ponovo predstaviti novu, spektakularnu liniju pametnih telefona kojom stvaramo vrhunska mobilna iskustva. Pozivam kolege novinare da ih upoznaju, testiraju i da svoja iskustva prenesu svojim čitateljima, gledateljima i slušateljima“, rekao je Pavle Zobundžija, direktor odjela mobilnih komunikacija, Samsung Electronics Adriatic.

Pavle Zobundžija, Samsung Electronics Adriatic
Pavle Zobundžija, Samsung Electronics Adriatic

Kamera od 200 megapiksela glavna je inovacija na Samsung Galaxy S23 Ultra, novom modelu kojeg pokreće Snapdragon 8 Gen 2 mobilna platforma – najsnažnija i najučinkovitija platforma ikad koja donosi nevjerojatne performanse i iskustvo za svaku vrstu korisnika.

blank

200MP Adaptive Pixel senzor na Galaxy S23 Ultra modelu predstavlja prvi takav senzor na nekom od Galaxy uređaja i osigurava fotografije s nevjerojatnim detaljima i bojama. Expert Raw aplikacija omogućava DSRL snimanje te uređivanje slika u RAW i JPEG formatu, a dodatna opcija je Astrophoto postavka za snimanje noćnog zvjezdanog neba ili Mliječne staze.

Pametni telefoni iz Galaxy S23 serije donose unaprijeđenu Nightography značajku za stvaranje visokokvalitetnih fotografija i videozapisa bez obzira na ambijentalno osvijetljene. Gejmere će posebno oduševiti ray-tracing u stvarnom vremenu za najrealističnije prikaze scena iz popularnih video igara.

Snaga Galaxy S23 serije dodatno se iskazuje putem Dynamic AMOLED 2X zaslona i Corning Gorilla Glass Victus 2 zaštitnog stakla koji osiguravaju visoku razinu izdržljivosti i kvalitete.

Vizualni izgled Galaxy S23 serije inspiriran je planetom Zemljom, ali i održivošću pa je tako najnovija Galaxy S serija pametnih telefona dostupna u četiri boje temeljene na zemljanim tonovima: fantomska crna, zelena, krem i boja lavande.

blank

Galaxy S23 Ultra model zadržao je svoj dobro poznati dizajn uz integriranu S Pen olovku dok su Galaxy S23+ i Galaxy S23 modeli vizualno redizajnirani, imaju za 200 mAh veći kapacitet baterije pa se tako kamera na ovim uređajima sada neprimjetno spaja sa samim kućištem što donosi još elegantniji izgled.

Za Samsung je održivost izuzetno bitna, što smo već vidjeli na prethodnoj Galaxy S22 seriji. Nova Galaxy S23 serija odlazi korak dalje i po pitanju održivosti. Tako se tijekom proizvodnje Galaxy S23 serija koristilo dosad najviše recikliranih materijala u odnosu na bilo koji drugi Galaxy pametni telefon, a riječ je o materijalima koji uključuju reciklirani aluminij i staklo, recikliranu plastiku od odbačenih ribarskih mreža, bačvi za vodu te boca od polietilen tereftalata (PET).

Za pakiranje uređaja koristi se 100% reciklirani papir, a dodatna potvrda je što je Galaxy S23 serija dobitnik UL ECOLOGO certifikata koji označava proizvode koji potvrđeno smanjuju utjecaj na okoliš.

Pametni telefoni Galaxy S23 serije će u Hrvatskoj biti dostupni od 17. veljače 2023. u zelenoj, krem, fantomskoj crnoj te boji lavande. Galaxy S23 Ultra bit će dostupan po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 1,449 €, Galaxy S23+ od 1,239 € i Galaxy S23 od 979 € kod Samsung prodajnih partnera i internet trgovini.

blank

blank