Pričekajte s kupnjom novog pametnog telefona – u Hrvatsku se vraća Honor

blank

Honor je najavio dolazak novih uređaja – od pametnih telefona, prijenosnih računala, slušalica do pametnih satova

Kao kompanija čija je misija stvarati inteligentniji život za sve, Honor će potrošačima omogućiti uživanje u jedinstvenom i besprijekornom iskustvu, najavljuje se dolazak novih uređaja.

„S veseljem najavljujem da će korisnici i u Hrvatskoj biti u prilici uvjeriti se u kvalitetu naših najnovijih pametnih telefona i ranije nego što možda i očekuju. Uskoro ćemo najaviti o čemu se radi. Također ćemo i ostale nove uređaje koje lansiramo na globalnom nivou ponuditi i korisnicima u Hrvatskoj koji cijene kvalitetu”, rekao je Bruce Huang, prvi generalni menadžer za Honor Srbiju, Hrvatsku i Sloveniju.

blank

S inovacijom proizvoda kao osnovnom vrijednošću tvrtke, Honor nastavlja ulagati velika sredstva u istraživanje i razvoj kako bi podržao svoj katalog pametnih telefona i drugih pametnih uređaja. Honor na svim tržištima na kojima je prisutan uglavnom posluje na isti način i s istom misijom – nezavisno od toga ima li tržište milijune ili tisuće kupaca.

„Principi kojima se vodimo na najvećim tržištima, isti su oni koje primjenjujemo u poslovanju i u Hrvatskoj. To znači da neprestano pratimo promjene na tržištu i u ekonomiji, kao i potrebe korisnika. U narednom periodu korisnici će se uvjeriti da ostajemo posvećeni daljem razvoju poslovanja u Hrvatskoj, pružajući im visoko kvalitetne proizvode i kontinuirano poboljšavajući njihovu svakodnevicu”, rekao je Bruce Huang i nastavio:

„Honor kroz svoje usluge i proizvode nastoji stvoriti inteligentniji svijet za sve i želi se svojim inovacijama pozicionirati kao globalni tehnološki brand. U skladu s tim, u centrima za istraživanje i razvoj kontinuirano radimo na unapređenju postojećih tehnologija implementirajući ih u nove uređaje.”

Bruce Huang, Honor
Bruce Huang, Honor

Honor je u Kini nedavno lansirao Honor MagicBook V 14, jedno od prvih prijenosnih računala na svijetu s unaprijed instaliranim Microsoft Windows 11 operativnim sustavom. Tako Honor i Microsoft nastavljaju jačati strateško partnerstvo i razvijaju rješenja koja mogu uključiti različite software i hardware tehnologije za različite potrebe korisnika.

Kao i u industriji pametnih telefona i u kategoriji prijenosnih računala Honor neprestano radi na unapređenjima i implementaciji novih tehnologija koje će predstaviti u narednim uređajima kako globalno, tako i u Hrvatskoj. Imaju 30.000 maloprodajnih lokacija i 3000 centara za korisničku podršku u svijetu.

blank blank