Prilika za kupnju slušalica s aktivnim poništavanjem buke

blank

Uz poništavanje buke, slušalice FreeBuds 4i nude reprodukciju glazbe do deset sati, a dobit ćete ih po promotivnoj cijeni

Huawei FreeBuds 4i u posebnoj su ponudi u hrvatskim trgovinama do kraja travnja. Slušalice s aktivnim poništavanjem buke (ANC) nude se po promotivnoj cijeni od 499 kn. Puna cijena novog modela slušalica je 599 kuna. Vi samo trebate odabrati boju – crnu ili bijelu. Ovalni i kompaktni dizajn FreeBuds 4i slušalica inspiriran je svjetski poznatom plažom s crnim pijeskom na Islandu.

blank

Ukoliko tražite dobre slušalice s moćnom baterijom, novi model Huaweijevih slušalica s jedinstvenim i elegantnim dizajnom nudi jasan i kvalitetan zvuk, a pri uživanju vam neće smetati pozadinska buka. Slušalice detektiraju okolnu buku kroz mikrofone i generiraju obrnuti zvučni val kako bi se smanjila razina buke.

Algoritam za uklanjanje buke cilja tipične uvjete kao što su bučni trgovački centri, javni prijevoz, željezničke stanice, ured ili žamor za ANC optimizaciju, pružajući korisnicima učinkovito
iskustvo uklanjanja buke.

Slušalice dolaze u postolju u kojem su zaštićene dok se prenose, a istovremeno se u postolju i pune. S isključenom ANC opcijom, FreeBuds 4i nude 10 sati neprekidne reprodukcije ili 6,5 sati poziva. Zajedno s kućištem za punjenje moguće je postići do 22 sata reprodukcije ili do 14 sati poziva. Ako je ANC uključen, slušalice mogu ponuditi 7,5 sati neprekidne reprodukcije i 5,5 sati poziva.

blank

Ako imate samo 10 minuta za punjenje slušalica, one će se tijekom tog kratkog roka napuniti za čak četiri sata uživanja u glazbi. Slušalice Huawei FreeBuds 4i sadrže 10 mm velike dinamičke drivere koji nude veću amplitudu za snažne bas performanse, a spajaju se na iOS i Android uređaje.

Usvajaju PEEK+PU polimernu kompozitnu membranu koja je fleksibilna i snažna, a istovremeno pruža visoku osjetljivost i bogat dinamički odziv, omogućujući korisnicima da čuju više detalja u glazbi. Istodobno, vrhunska struktura smanjuje buku vjetra i osigurava dosljednost zvučnih efekata kako bi iskustvo slušanja bilo što ugodnije.

Huawei FreeBuds 4i također uključuje Awareness način rada, omogućujući korisnicima da čuju okolinu bez skidanja slušalica. Jednostavnim pritiskom i držanjem slušalice, slušalice će se automatski prebaciti između Awareness i ANC (aktivno uklanjanje buke) načina rada.

blank