Pripremite se za ljeto uz Iskon.Mobile Wi-Fi

Pexels from Pixabay
Pexels from Pixabay

Prijenosni Wi-Fi omogućava dodatnu slobodu i više online iskustva, uz manju potrošnju baterije drugih vrsta uređaja

Za samo 49 kuna mjesečno dobit ćete 60 GB podataka putem Iskon.Mobile Wi-Fi usluge. Zahvaljujući Iskon.Mobile Wi-Fi podatkovnoj SIM kartici možete u bilo kojem uređaju (tablet, smartphone, prijenosni Wi-Fi) koristiti internet. Na taj ćete način štedjeti i bateriju vašeg pametnog telefona.

Na Iskon.Mobile Wi-Fi moguće je spojiti više različitih uređaja, ovisno o mogućnostima uređaja u kojem koristite SIM karticu. Na primjer, prijenosni Wi-Fi uređaji omogućuju do 32 uređaja koji istovremeno mogu koristiti pristup internetu.

blank

Bit će to idealna opcija za odlazak na more, u planine, logorovanje pored rijeke. Ukoliko će vam doći gosti, i oni se mogu spojiti sa svojim uređajima, a na put možete ponijeti i svoje računalo, tablet. Ovo rješenje omogućuje i da u svojoj vikendici imate internet samo kad dođete u nju. Ili cijelo vrijeme.

Ako radite kao turistički vodič onda svi se vaši pratitelji mogu spojiti na ovaj način na internet, bez roaming troškova. Prijenosni Wi-Fi smjestite u automobil te djeci koja nemaju podatkovni paket ili samo koriste tablet na wireless mrežama omogućite internet i mir u vožnji.

Uz Iskon.Mobile Wi-Fi omogućene su LTE brzine do 600 Mb/s u downloadu te do 150 Mb/s pri uploadu, nema ugovorne obaveze, a uslugu plaćate samo 49 kuna mjesečno. Potrošite li 60 GB moguće je do deset puta mjesečno reaktivirati opciju i za 40 kuna dobiti dodatnih 20 GB.

blank

Alcatel Link Zone MW45V

Za 349 kuna (jednokratno) u Iskonu možete odmah kupiti i prijenosni router Alcatel Link Zone MW45V te u njega samo smjestite SIM karticu. Radi se o malom i praktičnom uređaju koji stane u svaki džep, a služi kao osobni hotspot za pristup internetu gdje god se nalazite.

blank

Omogućava istovremeno spajanje do 15 uređaja na Wi-Fi te dopušta korištenje brzine do 150 Mb/s. Baterija od 1800 mAH traje do 7 sati, a možete ju nadopunjavati u pokretu i putem prijenosne baterije (power bank).

Daljinsko upravljanje s pametnih telefona i tableta moguće je preko mobilne aplikacije LINK dostupne za sve Android i iOS uređaje – upravljajte trajanjem baterije rutera, statusom veze i brzinom prijenosa podataka.

Alcatel LinkHub HH71 LTE

blank

Dostupan je i prijenosni router Alcatel LinkHub HH71 LTE za 799 kuna (mogućnost otplate na rate), a idealan je za korištenje u zatvorenim prostorima. Alcatelov uređaj omogućuje spajanje do 32 uređaja na Wi-Fi, a dopušta brzine prijenosa podataka do 300 Mb/s. Umetnite 4G SIM karticu kako biste uživali u trenutnoj Wi-Fi vezi i priključite LAN uređaj s RJ45 priključkom od 1000 Mbps i kućni telefon putem RJ11 priključka.

Namjenska aplikacija LINKHUB na pametnom telefonu omogućuje jednostavno upravljanje vašom mrežom bilo gdje. Provjerite i prilagodite status svoje veze, povezane uređaje, SSID i lozinku bez ikakvog napora.