Prvi svjetski blockchain telefon HTC Exodus

blank

HTC planira proširiti blockchain ekosustav stvaranjem prvog telefona na svijetu namijenjenog decentraliziranim aplikacijama i sigurnosti.

HTC Exodus uključivat će „cold storage“ novčanik u koji će se moći spremiti kriptovalute poput bitcoina i etheruma te će vam omogućiti kontrolu nad vrijednostima koje postoje u osobnom identitetu i podacima. Kontekst i značenje uništavaju se autorskim pravima i zakonima o privatnosti koji su stvoreni za vrijeme koje je prošlo. Pojava Bitcoina i Ethereuma sa sobom je donijela i koncepte digitalne oskudice („digital scarcity“) i NFT nezamjenjivih tokena („non-fungible tokens“ – NFT).

U novom internetskom dobu ljudi su općenito svjesniji važnosti svojih podataka, a to je savršena prilika da osposobimo korisnike da započnu sa stvaranjem vlastitog digitalnog identiteta. Exodus je odlično mjesto za početak, jer je telefon najosobniji uređaj, a ujedno i mjesto iz kojeg svi vaši podaci potječu. Uzbuđen sam zbog mogućnosti koje Exodus donosi u decentralizaciji Interneta i njegovog preoblikovanja za modernog korisnika“, rekao je Phil Chen, HTC Chief Crypto Officer.

blank
Phil Chen, HTC Chief Crypto Officer

Cryptokitties je prva i najpopularnija NFT igra na svijetu. HTC će igru Cryptokitties ekskluzivno distribuirati na mobilnim platformama putem odabranih HTC uređaja, a počevši od modela U12 +. Time je ostvaren značajan prvi korak u stvaranju platforme i distribucijskog kanala za kreativce koji stvaraju jedinstvene digitalne sadržaje.

Mobilni uređaji daleko su najzastupljeniji uređaji u povijesti čovječanstva za digitalnu imovinu i aplikacije, a kako bi ih doveli do punog ostvarenja potencijala koji imaju, mobilni uređaji moraju postati prva i vodeća platforma njihove distribucije. Partnerstvo HTC-a s Cryptokitties je početak nezamjenjive, kolekcionarske trgovine i kriptogamerskih aplikacija.

Razumijemo potencijal digitalne oskudice i jedinstvenosti. Uz Exodus, HTC nastoji uspostaviti opće tržište blockchain dobara. Pozivamo sve developere i programere da distribuiraju svoje blockchain igre, kolekcionarske i NFT koncepte kroz naš kanal. Vjerujemo da dolazi do ogromnog pomaka u paradigmi, koji vraća važnost vlasništvu i vrijednosti sadržaja“, rekao je Phil Chen.

Na web adresi htcexodus.com otkrijete više o Exodusu. Oslobodite svoje podatke i pridružite se Exodusu dobivanjem ranog pristupa agentu decentralizacije. Očekivana cijena za HTC Exodus je oko 1000 USD.

blank
HTC U12+ s ekranom od 6 inča i rubovima osjetljivim na pritisak, a sve pokreće Snapdragon 845