Roboti stigli u Tele2, dostupni su uz tarifu Ekipna i Bezbroj GB

blank

Xiaomi Mi Robot Builder set je modularna igračka koja se može složiti u obliku robota, letjelice ili dinosaura.

Iz Tele2 stiže zanimljiva premijerna ponuda – Xiaomi Mi Robot Builder set od 978 dijelova iz kojih će, po sistemu Lego kockica, nastati tri robota. Sastavljanje robota traje nekoliko sati pa će i to biti prava zabava za cijelu obitelj. Roboti su aktivni i upravljaju se putem mobilne aplikacije Mi Robot Builder za Android i iOS pametne telefone. Moguće je i jednostavno programiranje robota kako bi izvodili različite radnje, od kretanja do puštanja zvučnih efekata.

Roboti su premijerno dostupni u Tele2 uz ponudu koja uključuje tarifu EKIPNA s BEZBROJ GB za neograničeno surfanje na mobitelu, mobilne uređaje Huawei Y7 Prime 2018, Samsung Galaxy J6 i Huawei P20 lite. Uz tarifu EKIPNA i BEZBROJ GB Mi Robot Builder dostupan je u paketu s Huawei Y7 Prime 2018 po cijeni od 70 kn mjesečno, sa Samsung Galaxy J6 za 100 kn mjesečno, a s Huawei P20 lite cijena je 110 kn mjesečno.

Tehnologija je tu da nas spaja, ne razdvaja. Stoga je važno prigrliti je u svim segmentima života, od obiteljskog do poslovnog. Tele2 u svom fokusu ima korisnika i njegovo korisničko iskustvo, a kao izazivač na tržištu, znamo da uvijek moramo biti korak ispred. Stoga stalno težimo napretku i postizanju nečega više za sebe, korisnike i društvo. Mi Robot Builder će omogućiti zabavno i kvalitetno provođenje vremena uz korištenje tehnologije, ali i pokazati kako razvoj tehnologije znači i naš osobni napredak“, naglasio je na predstavljanju ponude predsjednik Uprave Tele2 Viktor Pavlinić.

blank

Predsjednik Uprave Tele2 Viktor Pavlinić, psihologinja Diana Kolbas Dešković, glumica Bojana Gregorić, voditeljica Iva Šulentić te investitor i poduzetnik Nenad Bakić