RTL televizija u Hrvatskoj ima nove kanale

blank

RTL paket, RTL Premium paket i Nova paket novost su za hrvatske gledatelje, a mogu se gledati preko MAXtv usluge

Uz naglasak na HD rezoluciji, novi TV paketi donose i potpuno nove kanale korisnicima MAXtv usluge. Uskoro novosti stižu i za ljubitelje sporta.

RTL paket donosi sve postojeće RTL kanale u HD ili HD ready kvaliteti slike. Riječ je o kanalima RTL, RTL 2, RTL Crime, RTL Living, RTL Kockica, RTL Passion, a novost je i potpuno novi RTL Adria kanal koji korisnicima nudi najbolje od filmskih sadržaja i iznimno popularnih regionalnih serija. U sklopu ovog paketa korisnicima su na raspolaganju i usluge Snimalica, koja se sastoji od funkcionalnosti TVoY, odnosno gledanja sadržaja unazad do 7 dana te Catch-up TV, kojim se označava gledanje trenutne emisije od početka.

blank

Zahvaljujući mogućnosti snimanja i naknadnog gledanja sadržaja, MAXtv korisnici ne moraju brinuti da će propustiti svoje omiljene sadržaje, a istodobno mogu pratiti TV programe na svim svojim pametnim uređajima, upravljati i pretraživati TV program putem svog pametnog telefona te jednostavno prebacivati sliku s mobilnog uređaja na televizor. Nove kanale moguće je pronaći na pozicijama od 23. pa nadalje u MAXtv popisu kanala.

Za sve korisnike koji žele još više TV sadržaja, u ponudi je i RTL Premium paket koji, osim već spomenutih RTL kanala i funkcionalnosti, donosi mnoštvo filmskog, dječjeg i najatraktivnijeg regionalnog sadržaja, a sve dostupno na zahtjev uz Play Premium.

Na taj način korisnici mogu u bilo kojem trenutku birati sadržaj koji žele gledati, a na raspolaganju su im ekskluzivne premijere i hit serije iz cijelog svijeta i regije, novi zabavni internacionalni showovi i nove sezone hit showova, odlična selekcija filmskih hitova koja donosi više od 50 filmskih naslova svaki mjesec te više od 500 sati sinkroniziranog dječjeg sadržaja koji uključuje i filmove i serije. Play Premium korisnici mogu pronaći u MAXtv meniju, pod kategorijom Videopaketi na pretplatu.

blank

Treći novi paket u ponudi je Nova paket u sklopu kojeg korisnici mogu pratiti Novu TV i Doma TV kanale u HD kvaliteti slike, a ono što će zasigurno razveseliti korisnike je i mogućnost gledanja sadržaja nakon što su već emitirani uz uslugu TVoY, odnosno uslugu Snimalica, što ranije nije bilo dostupno za ove kanale. Nova TV HD i Doma TV HD kanali su dostupni na 24. i 26. poziciji MAXtv usluge.

Do 15. ožujka 2020. korisnici mogu isprobati nove pakete bez dodatne naknade. Nakon isteka promotivnog perioda, korisnici mogu kupiti pojedinačne pakete po cijeni od 3 kune za RTL paket ili Nova paket, odnosno RTL Premium paket za 29 kuna mjesečno. Korisnicima koji se ne odluče na kupnju novih paketa, na raspolaganju ostaju postojeći kanali u SD kvaliteti.

blank

Također, svim ljubiteljima sporta početkom ožujka bit će ponuđen i novi Sport Klub Plus paket koji će, uz postojeće Sport Klub kanale, biti bogatiji za još šest novih Sport Klub kanala uključujući i kanal Sport Klub HD. Svi novi Sport Klub kanali bit će dostupni u HD-u. Sport Klub paket donosi mnoštvo sportskih sadržaja poput atraktivnih nogometnih utakmica, motosporta, WTA i ATP teniskih turnira i hokejaških utakmica. Cijena mjesečne naknade Sport Klub Plus paketa iznosit će 29 kuna mjesečno.