Vertiv proširuje AC Power Customer Experience centar u Bologni

blank

Usluge tvrtke Vertiv, dobavljača na području telekom i IT infrastrukture, koriste klijenti koji čine 70 posto Fortune 500 liste

Vertiv proširuje svoj napredni Customer Experience centar, a nova ulaganja klijentima će omogućiti daljnje unaprjeđenje mogućnosti ispitivanja neprekidnog napajanja. Proširenjem vrhunskog AC Power Customer Experience centra u Bologni izgradit će se potpuno nova, 4 MVA energetska infrastruktura za poboljšanje mogućnosti testiranja i učinkovitosti.

Unaprjeđenje će pomoći pri praćenju trendova većih podatkovnih centara i industrijskih postrojenja, kao i rastućeg potraživanja klijenata za više offsite testiranja u svrhu ubrzanja procesa implementacije.

blank

Vertiv je vodeći dobavljač hardvera, softvera, analitike i ostalih usluga podatkovnih centara, a Customer Experience centar omogućuje tim kompanijama da se pobliže upoznaju s procesima koji štite njihove kritične podatkovne infrastrukture u raznim uvjetima.

Planirana unaprjeđenja Customer Experience centra povećat će testne kapacitete koji se trenutačno koriste za neprekidno napajanje (UPS) te omogućiti testne kapacitete do 7,5 MVA energije, a moći će i u isto vrijeme izvoditi do šest simultanih testiranja. Postrojenje već sada može izvoditi sigurna ispitivanja kapaciteta koristeći regenerativna opterećenja s principom napajanja. Na ovaj način ponovno bi se iskoristilo 96 posto prethodno upotrjebljene energije te se izbjegla njezina nepotrebna potrošnja.

blank

Glavne prednosti planirane ekspanzije su efikasnija i temeljitija istraživanja, uključujući dinamička testiranja na baterijama, napredni DC simulator koji može replicirati svaku postavku baterije te mogućnost testiranja 480V sustava za američko tržište. Nadogradnjama će se stvoriti sveobuhvatno AC Power testno postrojenje gdje će klijenti iz cijelog svijeta moći svjedočiti naprednim tehnološkim rješenjima i inovacijama te se kroz simulacije stvarnih uvjeta uvjeriti u efektivnost Vertivovih sustava.

Planirano proširenje odvit će se šest godina nakon samog otvorenja Customer Experience centra. U vrijeme otvorenja, centar je bio jedino postrojenje u Europi koje je bilo izgrađeno sa svrhom validacije infrastrukture podatkovnih centara. Omogućavao je klijentima da uživo svjedoče demonstracijama pred-instalacijskih procesa koji uključuju tehničke performanse, interoperabilnost i učinkovitost UPS sustava u stvarnim terenskim uvjetima.

Do danas, postrojenje omogućava klijentima da iz prve ruke dožive široku paletu tehnologija koje su bazirane na istraživanjima i razvoju te poduprte stalnom konzultacijom sa stručnim inženjerima. Proširenje postrojenja trebalo bi biti završeno do 2021. godine, a prva faza izgradnje započet će početkom 2020.