S Avalonom je kao s najboljim prijateljem

Image by drobotdean on Freepik
Image by drobotdean on Freepik

Uvijek je tu, siguran i pouzdan poput prijatelja, pomaže u radu, ali i dok se zabavljate – na Avalon se uvijek možete osloniti

Za pravo prijateljstvo su potrebne godine. Za dobar hosting cloud servis potrebna vam je samo dobra preporuka. Nakon što odaberete domenu na kojoj će biti smještena vaša web stranica ili web shop potreban vam je pouzdan i kvalitetan hosting. Mi preporučujemo Avalon.

Poželjet ćete i različite pakete kako biste unaprijedili svoj posao i poslovanje. Ustreba li vam tu je i korisnička zona na koju se uvijek možete osloniti. Tisuće poduzetnika već su odabrale Avalon, hosting s globalnom mrežom servera i vrhunskom sigurnosnom zaštitom.

Cijela je Avalonova platforma izgrađena na najmodernijem hardveru i softveru koji je potpuno redundantan (udvostručen u svim elementima). Uz zajamčenu 99,9% online dostupnost i ekstremno brze SSD diskove web portal Portofon.com je uvijek online. Zato preporučujemo Avalon.

blank

Znamo da smo uvijek zaštićeni od ekipe s lošim namjerama. Uvjerili smo se u to stotinjak puta tjedno jer najmanje toliko puta primijetimo kako nas netko želi napasti, promijeniti naš vjerodostojan sadržaj kojem pristupamo s 20-godišnjom ljubavlju, koliko već pišemo o mobilnim telefonima i tehnologijama.

Avalon je svoju hosting platformu izgradio davno prije nego što je web portal Portofon.com ugledao svjetlo dana. Platformu dizajniraju i grade od 1997. godine. U to vrijeme nisu postojali pametni telefoni kakve danas koristimo, gotovo sve je bilo s malim tipkama i ekranima veličine poštanske markice. Bilo je to vrijeme kada se web tek rađao na našim prostorima.

Za svaku web stranicu potreban je web hosting – nakon samo 60 sekundi odabrat ćete i naručiti vaš hosting, a izabrani paket možete kasnije prilagoditi. Svi Avalon web hosting paketi uključuju:

• Sve potrebno za WordPress
• HTML5, PHP & MySQL podršku
• SSH i SFTP pristup datotekama
• Nelimitirani broj e-mail adresa
• Besplatne SSL certifikate
• 99,9% jamstvo dostupnosti
• Jednostavnu korisničku zonu
• Instalaciju aplikacija jednim klikom
• Besplatnu 0-24h korisničku podršku

Možda vam treba izrada web stranice i tražite pouzdanog partnera? Avalon sam dizajnira i piše kod te se ne oslanjaju na gotova rješenja. Naravno, vaše su stranice potpuno u vašem vlasništvu, a dogodi li se nepredviđeni problem uvijek ćete se moći osloniti na njihovu pomoć. Proširite li riječ o Avalonu i uđete u partner program osigurana je zarada od 50% provizije od svakog dovedenog korisnika.

Izuzetno smo zadovoljni suradnjom i zato Avalon preporučujemo svima koji traže kvalitetu i uslugu bez kompromisa. U svakom trenutku znat ćete da se na Avalon možete osloniti, kao na najboljeg prijatelja. Avalon pratimo i na Facebooku kako bismo saznali što je to SSL i da li mi je potreban, kako do jedne besplatne .hr domene te mnoge druge korisne savjete.