Xiaomi će uskoro predstaviti novu 12T seriju

blank

Jedan od hit modela u 2021. godini bili su Xiaomijevi pametni telefoni 11T i 11T Pro, a ove godine stižu nasljednici

Sjećate se modela Xiaomi 11T i Xiaomi 11T Pro koje smo testirali? Isprobali smo prošle godine model 11T Pro, a namijenjen je onima kojima je svaka minuta bitna – takvu brzinu punjenja baterije do tada nismo vidjeli jer u pakiranju dolazi punjač snage 120 W. Baterija od 5000 mAh se puni za oko 17 minuta.

Xiaomi najavljuje nasljednike – predstavljanje novih Xiaomi uređaja održat će se u utorak 4. listopada 2022. u 14 h, a pratiti ga možete na Facebook stranici Xiaomi Hrvatska te na web odredištu.

Uskoro će korisnicima biti predstavljena nova Xiaomi 12T serija koja će fokus staviti na vrhunsko
iskustvo fotografije. Uređaji unutar nove Xiaomi 12T serije imat će moć da svaki vaš trenutak učine mega – i vrhunskim kamerama zabilježe trenutke koje želite zauvijek sačuvati.

Svaka će fotografija pa tako i svaki zabilježeni trenutak pametnim telefonima iz Xiaomi 12T serije biti vrhunske kvalitete i pričati priču onako kako ste je doživjeli vlastitim očima. Nova Xiaomi 12T serija će fotografsko iskustvo i bilježenje svega što vidimo oko sebe podignuti na novu razinu.

Osim vrhunske kvalitete proizvoda Xiaomi uvijek nudi i ekstenziju ponude pa će i ovog puta Xiaomi za svoje fanove i korisnike pripremiti nešto vrlo atraktivno – prošle godine kupci su uz Xiaomi 11T seriju na poklon dobili vrijedni robotski usisavač.