Samsung Galaxy Book4: Povezivanje laptopa s pametnim telefonom

blank

Najnovija serija prijenosnih računala je dosad najprilagođenija AI serija, a predstavljena je u Las Vegasu, na sajmu CES 2024

Samsung Galaxy Book4 serija dizajnirana je kako bi pružila najbolje moguće PC iskustvo, a kroz sljedeće primjere se to može i doživjeti. Prijenosnici dolaze s ekranima dijagonala od 14 i 16 inča.

Samsung u suradnji s Microsoftom podiže standarde mogućnosti PC uređaja u stvaranju novih, besprijekorno povezanih iskustva. Sada se ta iskustva unaprjeđuju novim značajkama povezivosti koje čine seriju Galaxy Book4 pametnijom i prilagodljivijom, potvrđujući predanost tvrtke Samsung i Microsofta pružanju najboljeg mogućeg PC iskustva.

Microsoft Copilot 7 povezuje seriju Galaxy Book4 sa Samsung Galaxy pametnim telefonom kako bi ih besprijekorno integrirao, stvarajući dojam jednog uređaja. To je moguće korištenjem inteligentnih i intuitivnih AI sposobnosti.

blank

Microsoft Copilot može pronaći, pročitati ili sažeti tekstualne poruke s korisnikova Galaxy pametnog telefona te čak automatski stvarati i slati poruke umjesto korisnika izravno s računala. Bez potrebe da se uključi pametni telefon i otvara svaka pojedinačna aplikacija, serija Galaxy Book4 može brže i pametnije pristupiti funkcijama i informacijama pametnog telefona.

Samsung Galaxy Book4 serija sada može pretvoriti snažnu kameru Samsung Galaxy pametnih telefona u web kameru za računalo koristeći je za video pozive na virtualnim konferencijskim aplikacijama. Korisnici mogu slobodno prelaziti između prednje i stražnje kamere jednim klikom na svom računalu.

blank

Dostupne su i razne značajke sa Samsungovih pametnih telefona Galaxy uključujući Background Blur i Auto Framing značajku koje pomažu u fokusiranju slike govornika u bilo kojem okruženju.

Kroz kontinuiranu blisku suradnju tvrtke Samsung i Microsofta na seriji Galaxy Book4 će i dalje biti omogućene inteligentne značajke, a navedene povezivosti bit će dostupne od ožujka.

Seriju prijenosnih računala Galaxy Book4 možete povezati i s drugim Galaxy uređajima, osim pametnih telefona. Samsungov tablet Tab S9 Ultra može se koristiti kao dodatni PC monitor, a korisnici mogu uživati u kristalno čistom zvuku sa smanjenom latencijom kada je računalo povezano sa slušalicama Galaxy Buds2 Pro.

blank