Samsung Galaxy Tab A8 ima tanak i lagan dizajn

blank

Najmoćniji tablet uređaj do sad iz Samsungove A serije tableta savršen je alat za sve naše online aktivnosti

Najnoviji Galaxy Tab A serije donosi veći zaslon, više snage i dobre performanse. Spreman je za učenje, zabavu, povezivanje i još mnogo toga više. Samsung Galaxy Tab A8 dizajniran je da odgovara svakom životnom stilu i potrebama korisnika te se neprimjetno sinkronizira s drugim Galaxy uređajima za savršeno funkcionalan ekosustav.

Ljudi sve više koriste tablete za video pozive, u online učionicama kao i za gejming i streaming. FullHD TFT zaslon od 10,5 inča s upečatljivo tankim okvirom omjera 16:10 omogućava prirodnije iskustvo gledanja naspram starijih modela.

Bilo da korisnici gledaju svoju omiljenu seriju, igraju igre s prijateljima ili pričaju s obitelji putem video poziva, četverostruki zvučnik s Dolby Atmos tehnologijom pruža bogatu zvučnu kulisu s nenadmašno realističnom dubinom i detaljima zvuka. Masa tableta je 508 grama, a debljina samo 6,9 mm. Dolazi u verziji s LTE utorom za SIM karticu te kao Wi-Fi izvedba.

blank

Uz aplikaciju Samsung TV Plus dostupnu besplatno u Galaxy Store i Google Play trgovini nudi se 200 besplatnih kanala pa vlasnici Galaxy Tab A8 mogu uživati u live i on-demand zabavi koliko god žele. Za nove korisnike koji nisu u prošlosti koristili probni period usluga YouTube Premium, YouTube Music Premium, YouTube Red ili Google Play Music tablet Galaxy Tab A8 dolazi uz dva mjeseca YouTube Premium licence bez oglasa kako bi svoje omiljene video sadržaje mogli gledati bez prekida, u pozadini ili bez spajanja na internet.

CPU i GPU kapaciteti novog Galaxy Tab A8 povećani su za 10% 3 kako bi osigurali brži i fluidniji rad bez frustrirajućeg zastajkivanja. Galaxy Tab A8 nudi nekoliko dostupnih veličina pohrane podataka pa korisnici mogu izabrati verziju od 32 GB i 64 GB prostora za pohranu podataka, uz mogućnost korištenja microSD kartice do 1 TB.

Samsung Galaxy Tab A8 bit će dostupan s 3 GB radne memorije, a baterija od 7040m Ah puni se snagom do 15 W. Zaslon uređaja može se podijeliti na dva dijela što omogućava korištenje dvije aplikacije istovremeno, a uz opciju Multi-Active Window može se dodati čak i pop-up prozor.

blank

Uz stražnju kameru od 8 MP, prednju kameru od 5 MP i novu mogućnost snimanja zaslona učenici, učitelji pa čak i gejmeri ne moraju se bojati da će nešto propustiti. Korisnici mogu snimati jasne, detaljne video zapise predavanja ili čak snimiti svoj glas i video dok prezentiraju.

Samsung Galaxy Tab A8 uz Samsung Knox sigurnosnu platformu s višestrukom zaštitom i Android 11 bit će dostupan u sivoj, srebrnoj i novoj rozo-zlatnoj 9 varijanti od siječnja 2022.

blank

blank

blank