Samsung Galaxy Tab Active4 Pro

blank

Novi tablet omogućuje IP68, MIL-STD-810H, zaštitu od pada s visine do 1,2 metara te ima Corning Gorilla Glass 5 staklo

Robustan izvana i sofisticiran iznutra Samsung Galaxy Tab Active4 Pro ima najbolje od Samsungovog softvera i moćnog hardvera. Intuitivno One UI mobilno iskustvo omogućuje personalizirano iskustvo dok osmojezgreni napredni procesor drži zaposlenike povezanima i visoko produktivnima uz veće
brzine obrade.

Galaxy Tab Active4 Pro također nudi proširivu pohranu s dodatnom microSD karticom do 1 TV tako da radnici mogu čuvati sve važne datoteke lokalno na svom uređaju. Memorija uređaja je 64 GB ili 128 GB, uz 4 GB ili 6 GB radne memorije.

blank

Ugrađen je TFT LCD ekran od 10,1 inča u WUXGA rezoluciji 1920 x 1200 piksela, a masa tableta je 674 grama. Ima Android 12. Obrambena sigurnosna platforma Samsung Knox štiti Galaxy Tab Active4 Pro s potpuno integriranom hardverskom i softverskom zaštitom. Od samog čipa, platforma pruža end-to-end zaštitu u stvarnom vremenu od brojnih prijetnji s kojima se suočava moderna radna snaga.

Kao dodatni sloj zaštite Galaxy Tab Active4 Pro i njegova integrirana S Pen olovka imaju IP68 ocjenu otpornosti na prašinu i vodu. A za najteža okruženja uređaj je usklađen s MIL-STD-810H kako bi izdržao ekstremne visine, temperature, vibracije i vlagu.

Uz prednju kameru od 8 megapiksela ugrađena je i stražnja s 13 megapiksela, uz bljeskalicu. Sve pokreće 6-nanometarski čipset i baterija kapaciteta 7600 mAh, a Samsung Galaxy Tab Active4 Pro dolazi s 5G podrškom, uz dual SIM ili jedan SIM.

blank

blank