Samsung One UI 5 postaje osobniji

blank

Nova verzija sučelja One UI 5 donosi vam više načina za stvaranje vlastitog mobilnog iskustva na pametnim telefonima

One UI 5 predstavlja Samsungovo najpersonaliziranije mobilno iskustvo dosad osmišljeno da pruži veće mogućnosti za prilagođavanje uređaja točno onako kako korisnici žele. Nova značajka Bixby Text Call omogućuje korisnicima komunikaciju na način koji im najviše odgovara.

Uz Bixby Text Call možete odgovoriti na telefonske pozive jednostavnim upisivanjem poruke. Samsungova inteligentna platforma Bixby pretvara tekst u zvuk i dijeli ga izravno s pozivateljem na liniji u vaše ime te vam pokazuje što pozivatelj govori pretvarajući njegov glas u tekst.

blank

Ova je značajka savršena za one trenutke kada trebate komunicirati, ali ne možete nužno čuti, kao što je u prometnom vlaku ili na bučnom koncertu. S ovom značajkom možete primati svoje pozive u bilo kojem okruženju bez ometanja ili propuštanja ritma.

Uz pomoć One UI 5 možete kreirati prilagođene postavke za različite dijelove svog života, od spavanja i opuštanja do vježbanja i vožnje. Na primjer, dok vježbate vaš prioritet može biti isključivanje obavijesti kako biste ostali u zoni i puštali glazbu. Alternativno, kada je vrijeme za spavanje isključivanje zvukova i uključivanje tamnog načina rada može vam pomoći da se opustite.

blank

One UI 5 također nudi svjež, novi izgled i osjećaj koji korisničko iskustvo čini ugodnijim i besprijekornijim. Od hrabrijih, jednostavnijih ikona aplikacija do pojednostavljene sheme boja, Samsung je obratio pozornost na zamršene detalje za privlačnije mobilno iskustvo.

Poboljšane su obavijesti u One UI 5 kako bi bile intuitivnije i jednostavnije za čitanje na prvi pogled. Nude se definiraniji gumbi za odgovor i odbijanje prilikom primanja poziva putem redizajniranog skočnog zaslona poziva.

One UI 5 donosi popularnu video pozadinu iz aplikacije Lockstar of Good Lock izravno na zaključani zaslon. Sa samo nekoliko dodira možete editirati videozapis kako biste pretvorili svoje najupečatljivije trenutke u dirljivu počast na svom telefonu. Ovaj zaključani zaslon možete učiniti još prilagođenijim promjenom pozadine, stila sata i skočnih prozora obavijesti na jednom zaslonu.

blank

Kako bi se dodatno pojednostavili mobilni zadaci i aktivnosti One UI 5 također dolazi s novim Smart prijedlozima za widgete. Na temelju vaših obrazaca korištenja i konteksta vaše mobilne aktivnosti Pametni prijedlozi automatski predlažu aplikacije i radnje koje mobilno iskustvo čine još dublje personaliziranim.

Možete jednostavno izvući tekst iz slika i zalijepiti ga u bilješku. Bilo da se radi o brzom snimanju detalja događaja s postera koji želite poslati prijatelju ili jednostavnom spremanju telefonskog broja s posjetnice, One UI 5 olakšava produktivnost uz pametno izdvajanje teksta.

blank