Samsung Galaxy XCover6 Pro

blank

Snažna izvedba omogućuje end-to-end sigurnost te očekivanu robusnu izdržljivost kako bi zaposlenici dobili više od svog uređaja

Bilo da ste u uredu ili na terenu novi Samsung Galaxy XCover6 Pro će ispuniti sve vaše želje. Ovaj 5G Android 12 pametni telefon ima ugrađen brzi 6 nm procesor, Wi-Fi 6E povezivost te napredne značajke produktivnosti.

Galaxy XCover Pro serija izdržat će surovost poslovanja na prvoj liniji. Uređaj spaja beskompromisnu izdržljivost s besprijekornom vezom za otključavanje uspjeha za tvrtke svih oblika i veličina, kaže KC Choi, EVP i voditelj Global Mobile B2B tima, MX Business u Samsung Electronics.

Galaxy XCover6 Pro dizajniran je da izdrži ekstremne radne uvjete, što ga čini savršenim partnerom za bilo koju poslovnu funkciju — bilo da je u rukama dostavljača, prodajnih suradnika ili policajaca. S izdržljivim MIL-STD-810H8 certificiranim dizajnom, IP68 ocjenom i Corning Gorilla Glass Victus+ napravljen je da izdrži teške vremenske uvjete, padove i druge opasnosti koje dolaze s radom na terenu.

blank

U okruženjima gdje su potrebne rukavice ili radnici koriste svoj uređaj vani na kiši, postavke osjetljivosti na dodir mogu se podesiti kako bi se povećala prijemljivost zaslona dok poboljšanja za dodir u vlažnim okruženjima olakšavaju korištenje kada vam je ruka vlažna.

Smartphone je napravljen da traje tako da može isporučiti maksimalnu vrijednost tvrtkama dok minimalizira utjecaj na okoliš. Njegov izdržljivi dizajn, koji uključuje recikliranu plastiku i zamjenjivu bateriju, omogućuje mu da održi vrhunsku izvedbu tijekom svog opsežnog životnog ciklusa.

Samsung također nudi sigurnosna ažuriranja do pet godina i četiri dodatne One UI i nadogradnje OS-a nakon početnog globalnog lansiranja pomažući u ispunjavanju cilja Galaxy for the Planet smanjenja e-otpada.

blank

Iako je Galaxy XCover6 Pro jedan od najizdržljivijih dostupnih pametnih telefona, također je jedan od najmanje glomaznih uz masu od 235 grama. Njegova je čvrstoća uravnotežena s elegantnim, elegantnim dizajnom koji se češće nalazi na potrošačkim uređajima, što mu daje tanji i ergonomičniji dojam od tradicionalnih robusnih pametnih telefona. XCover6 Pro debeo je ispod deset milimetara i ima dinamičan 6,6-inčni zaslon preko cijelog zaslona sa super glatkim osvježavanjem od 120 Hz.

Galaxy XCover6 Pro dizajniran je kako bi pomogao tvrtkama da rastu kroz stalnu evoluciju mobilne tehnologije. Zaštićen je Samsungovom vodećom end-to-end mobilnom sigurnošću Samsung Knox. U kućište je ugrađena baterija kapaciteta 4050 mAh, ima 6 GB radne i 128 GB interne memorije proširive microSD karticama do 1 TB. Na stražnjoj se strani nalazi dvostruka kamera od 50 + 6 megapiksela dok je unutar rupice u ekranu ugrađena 13-megapikselna kamera.

blank

blank