IFA 2022 s fokusom na poslovne posjetitelje

blank

IFA sajam u Berlinu najučinkovitije je globalno mjesto susreta industrije i trgovine, a održava se od 2. do 6. rujna 2022.

Trgovci i kupci ponovno se mogu informirati o najnovijim proizvodima te se zajedno s vodećim brendovima potrošačke i kućne elektronike pripremiti za poslovanje na kraju godine. IFA 2022 nudi i odabrane usluge za poslovne posjetitelje.

Ove godine se IFA Trade Visitor Center nalazi u hali 1.2, uz jednostavan pristup s južnog ulaza (Messe Süd). Ovaj ekskluzivni poslovni i uslužni prostor omogućuje posjetiteljima sajma IFA da se sastanu u mirnoj atmosferi daleko od aktivnosti sajma. Tu se nalazi štand za tisak o međunarodnoj trgovini na IFA-i. Vodeće nacionalne i međunarodne publikacije dostupne su besplatno.

Recepcija za međunarodne trgovačke posjetitelje otvara se svaki dan dva sata prije službenog vremena otvaranja sajma, a od 8 do 10 sati također poziva posjetitelje na besplatan poslovni doručak. Dostupna je usluga prijevoza kako bi poslovni posjetitelji stigli na vrijeme na sljedeći termin.

blank

Još jedna prednost ulaznice za trgovačke posjetitelje (trade visitor) je što omogućuje besplatan pristup ovogodišnjoj IFA+ Summit konferenciji, thinktanku IFA 2022. U ponedjeljak, 5. rujna, pod naslovom ‘SLJEDEĆA RAZINA RAZMIŠLJANJA’ i pogled iz različitih kutova, IFA+ summit 2022. ispitat će mogućnosti i rizike deglobalizacije u kontekstu klimatske krize, pandemije i rata u Ukrajini kao i posljedice nestašice sirovina i probleme u lancu opskrbe.

Ulaznica omogućuje ekskluzivne obilaske štandova na kojima se poslovni posjetitelji mogu informirati o najnovijim temama u industriji. Dvosatni obilasci održavat će se istovremeno na engleskom i njemačkom jeziku. Na sajmu IFA 2022 teme turističkih obilazaka uključuju:

• televizore
• pametne kućanske aparate
• fitnes i digitalno zdravlje
• mobilne uređaje
• pametni dom
• digitalne audio, bežične zvučnike, slušalice
• Global Markets International Sourcing Tour

Preporuča se da trgovački posjetitelji pravovremeno kupe online ulaznicu za IFA Berlin. Na terenu neće biti otvorene blagajne, a na ulazima neće biti dostupni šalteri za registraciju. Za dodatni popust s vaučerskim kodom javite se zastupniku kontaktom na e-mail sajmovi@fair-services.eu. U nastavku provjerite koliki popust ostvarujete korištenjem vaučerskog koda.

blank

blank