Samsung najavio konferenciju „Life Unstoppable“

blank

Dan prije početka IFA sajma u Berlinu Samsung će održati svoj događaj „Life Unstoppable“, prvu virtualnu interaktivnu konferenciju

Na virtualnoj konferenciji „Life Unstoppable“ Samsung će predstaviti vrhunske inovacije – od pametnih telefona, nosivih uređaja, televizora, audio opreme do kućanskih uređaja. Konferencija će se održati 2. rujna 2020. godine, s početkom u 10 sati, odnosno dan prije početka IFA sajma u Berlinu, a namijenjena je medijima i partnerima. Najavna fotografija konferencije podsjeća nas na Samsungov paviljon u Berlinu, pod nazivom City Cube.

Samsung će tijekom 45 minuta virtualnog obilaska prikazati način na koji novi uređaji nude jedinstvena rješenja na području zabave, gejminga te kreativnosti na poslu i tijekom slobodnog vremena. Naglasak će biti na Samsungovim inovacijama koje su usmjerene korisnicima i njihovim potrebama te pružaju brojne mogućnosti za besprijekorno i neograničeno umrežavanje.

„Konferencijom Life Unstoppable imat ćemo priliku na drugačiji način predstaviti naše nove uređaje i prikazati kako naša umrežena, inovativna tehnologija pokreće život bez ograničenja. Jedan je to od načina na koji Samsung prilagođava svoje poslovne aktivnosti novim okolnostima i globalnim promjenama“, izjavio je Benjamin Braun, direktor Odjela za marketing, Samsung Europe.