Samsung premijerno predstavio novu liniju inovativnih uređaja

blank

Uz kućanske Samsung je u Zagrebu predstavio i novu audio i video opremu, s umjetnom inteligencijom u fokusu

Novi uređaji slijede filozofiju neophodnog, inovativnog i skladnog, ističu se svojom funkcionalnošću, estetikom i velikim naglaskom na uštedu električne energije tako da korisnik može kontrolirati svoje mjesečne troškove direktno iz aplikacije SmartThings.

Novi uređaji iz kategorije bijele tehnike, samo 24 sata nakon europske premijere, već su dostupni za kupnju na hrvatskom tržištu, a dostupna je i nova linija Samsungovih televizora i soundbarova. Praktična primjena umjetne inteligencije, što nije samo tema o kojoj se govori posljednjih godina, u stvarnosti nalazi sve veću primjenu u svakodnevnom životu.

Hladnjaci za 2024.

Donose više prostora, dulja je svježina, uz pametno čuvanje hrane. Hladnjak sa zamrzivačem RB6000 Wide BMF donosi inovativan dizajn i mnogo više prostora za čuvanje hrane. AI Energy Mode unutar SmartThings aplikacije štedi do 15% energije, a osim što duže čuva svježinu hrane, osigurava i uštedu na računu za električnu energiju.

blank

Samsung RF9000T „French Door“ hladnjak izdvaja se kao idealno rješenje za velike obitelji kojima je potrebno učinkovito hlađenje većih količina namirnica. Ovaj upečatljiv uređaj sadrži i Beverage Center za pripremu napitaka koji omogućuje pripremu osvježavajućih napitaka ili aromatizirane vode. Uz SmartThings Energy funkcije, dugo održava hranu svježom, čime čuva njezin prirodni okus i miris.

Trostruko hlađenje dovodi hladan zrak do tri odjeljka u hladnjaku i zamrzivaču. Isto tako održava optimalnu temperaturu i vlažnost u svakom odjeljku te osigurava da hrana ne upija mirise drugih namirnica.

Perilice rublja s umjetnom inteligencijom

Najnovije perilice rublja oprat će više rublja uz uštedu struje do A-40% dok će AI tehnologija doprinijeti poboljšanju performansi pranja, za kraće vrijeme, uz uštedu vode i energije. Modeli poput WM8400 i WM7400 olakšavaju i najzahtjevnije kućanske poslove, uz kapacitet pranja do 11 kilograma rublja.

S Ecobubble tehnologijom ove perilice rublja temeljito će oprati odjeću u hladnoj vodi dok umjetna inteligencija izračunava koliko je deterdženta dovoljno, uzimajući u obzir razinu zaprljanosti odjeće.

Aplikacija SmartThings također pruža savjete za programiranje, kreira planove i rješava probleme. SpaceMax omogućuje veći prostor unutar perilice tako da možete oprati više odjeće, uključujući velike pokrivače i posteljinu.

Hrvatska premijera TV i Soundbara

Samsung je u Zagrebu upriličio premijeru novih modela televizora i soundbarova za 2024. Podsjetimo, Samsung već 18. godinu zaredom predvodi tržište tih uređaja, a velik fokus ovogodišnjih modela je na unaprijeđenom korisničkom iskustvu kućne zabave, s nizom snažnih rješenja vođenih umjetnom inteligencijom.

blank

blank

Prisutnima su predstavljeni QLED modeli serije QN900D koje odlikuje najveća rezolucija, najtanji profil i nevjerojatan zvuk. Jasno kretanje slike i moćni procesor je nešto što razlikuje ove televizore od ostalih. Široki ekran i gotovo nevidljivi rubovi omogućit će gledateljima koji prate Olimpijske igre ovog ljeta da se osjećaju kao da su u uživo u Parizu.

Soundbar HW-Q930D ističe se svojim impresivnim performansama; ovaj pametni sustav zvučnika karakteriziraju moćan, bežični surround zvuk i kristalno jasna reprodukcija, inteligentno sinkronizirana sa zvučnicima TV uređaja za pojačan doživljaj video sadržaja.

Nova linija soundbarova, uključujući podesivi zvučnik Music Frame HW-LS60D, nije samo tehnički napredna već i estetski posebna što potvrđuje i osvajanje prestižne nagrade International Forum (iF) Design za 2024. godinu.

blank

blank

blank