Samsung se udružio sa surferskom, skateboarding i break dance ligom

blank

Cilj je podržati ovu sportsku zajednicu na putu do Pariza 2024. u kojem će se ovog ljeta održati Olimpijske i Paraolimpijske igre

Svjetski olimpijski i paraolimpijski partner, tvrtka Samsung, najavila je tri nove suradnje koje produbljuju dugogodišnju potporu sportu i duboku ukorijenjenu vrijednost Samsung branda otvorenosti.

Zajedno sa Svjetskom surf ligom (WSL), Street League Skateboarding (SLS) i Pro Breaking Tour (PBT) Samsung će proslaviti sportove surfanja, skateboardinga i break dancea te njihove zajednice, na putu za Pariz 2024. godine.

Službena tema tvrtke Samsung za Olimpijske i Paraolimpijske igre u Parizu 2024., “Otvorenost uvijek pobjeđuje”, potvrđuje uvjerenje da s otvorenim umom svako novo iskustvo postaje značajno postignuće koje otvara nove perspektive i beskonačne mogućnosti.

Svaki od ova tri sporta izgrađen je sa zajedničkim vrijednostima i poštovanjem te utjelovljuju duh „Otvorenost uvijek pobjeđuje“, a Samsung je predan podršci njihovim inspirativnim i blisko povezanim zajednicama.

„Surfanje, skateboarding i break dance, iako ponosno jedinstveni, dijele zajedničke temelje“, rekla je Stephanie Choi, izvršna potpredsjednica i voditeljica marketinga Mobile eXperience Business odjela u Samsung Electronics i dodala:

„Otvoreni način razmišljanja za isprobavanje novih stvari, odlučnost da se pomaknu granice i inkluzivnost koja obuhvaća srce svakog sporta. Ovi atributi su nešto oko čega je Samsung strastven i čast nam je podržati ove tri organizacije i njihove sportaše dok svakodnevno rade na populariziranju svojih sportova“.

Samsung će uključiti surfere, skateboardere i breakere kao i njihove navijače na ključnim događajima na putu do Pariza. Kroz novu inicijativu kojoj je primarni cilj ukazati na jedinstvene subkulture i njihove jedince ova jedinstvena suradnja bit će predstavljena u travnju. Dodatni detalji o inicijativi zajednice i partnerskim aktivnostima bit će objavljeni u nadolazećim tjednima.

blank