Samsungov program omogućuje samopopravak pametnih telefona

blank

Od početka kolovoza 2022. vlasnicima nekoliko Galaxy telefona i jednog tableta dostupna je korisna mogućnost

Vlasnici Galaxy uređaja u SAD-u mogu sami popravljati Samsung Galaxy S20 i S21 seriju kao i tablet Galaxy Tab S7+. Osim toga, vlasnici Galaxy pametnih telefona mogu pristupiti opsežnim Samsungovim mogućnostima skrbi, uključujući osobnu uslugu, uslugu istog dana, uslugu dolazimo k vama, uslugu slanja poštom i neovisne pružatelje usluga.

Samsung surađuje s iFixitom, vodećom internetskom zajednicom za popravak, kako bi isporučio njihov program za samopopravak. Ovaj program nadopunjuje Samsungova kontinuirana proširenja za praktični popravak za potrošače i pojačava Samsungovu predanost osnaživanju potrošača održivim rješenjima za podršku kružnijem gospodarstvu produljenjem vijeka trajanja njihovih uređaja.

Potrošači Samsunga koji žele sami popraviti svoj uređaj od sada mogu kupiti originalne dijelove uređaja i jednostavne za korištenje praktične alate za popravak dostupne putem iFixita, Samsung 837 i Samsung maloprodajnih i servisnih mjesta, po istoj cijeni koja se nudi pridruženim pružateljima usluga popravka.

blank

Osim toga, vlasnici Galaxy uređaja imat će puni pristup online vodičima za popravak koji su dizajnirani da budu od pomoći dajući vizualne i pisane upute korak po korak i što je najbolje – besplatno.

Potrošači se mogu povezati s iFixitovom forumskom zajednicom kako bi postavili bilo kakva pitanja koja će im pomoći da bolje razumiju određene radnje potrebne za dovršenje samostalnog popravka na svojim Galaxy uređajima.

Vlasnici Galaxy uređaja mogu zamijeniti zaslon telefona, stražnje staklo i priključke za punjenje. U budućnosti Samsung planira proširiti samopopravak kako bi uključio više uređaja i mogućnosti popravka iz našeg opsežnog portfelja proizvoda.

Nadalje, program olakšava potrošačima vraćanje odbačenih dijelova na odgovorno recikliranje budući da će novi kompleti zaslona dolaziti s povratnom naljepnicom za slanje odbačenih dijelova natrag Samsungu — bez ikakvih troškova za potrošača.