Samsungov treći preklopni uređaj sa savitljivim ekranom Galaxy Z Fold2

blank

Prije godinu i pol dana Samsung je iznenadio svijet s preklopnim uređajem na kojem se ekran savija – Galaxy Fold je bilo pravo iznenađenje

Samsung Galaxy Z Fold2 dolazi s dva Infinity-O zaslona čistog i oštrog prikaza. S vanjskim Super AMOLED ekranom od 6,2 inča (uz 120 Hz, rezoluciju 816 x 2260 piksela i omjer 25:9) te velikim unutarnjim ekranom od 7,6 inča (rezolucija 1768 x 2208 piksela) kombinira se mobilnost i prenosivost pametnog telefona te veličina i snaga tableta.

blank

Dostupan je u Mistično crnoj i Mistično brončanoj boji, a mnoge opcije uređaja pokreće upravo partnerstvo s Googleom i Microsoftom. Za sve korisnike kojima je važan jedinstven i prekrasan dizajn, Samsung je ponovno udružio snage s New York Fashion House i stvorio ograničeni Galaxy Z Fold2 Thom Brown Edition.

U uređaj je ugrađeno 12 GB RAM memorije, ima 256 GB interne koja nije proširiva microSD karticama, baterija je kapaciteta 4500 mAh, uz podržano brzo punjenje snagom od 25 W. Ima stereo zvučnike, ali nema 3,5 mm ulaz za slušalice.

Selfie kamera ima senzor od 10 megapiksela dok se na stražnjoj strani nalazi trostruka kamera sa senzorima od 12 megapiksela (glavna, širokokutna i telefoto). Pokreće ga Snapdragon 865+ koji radi i u 5G mrežama, uz maksimalni takt do 3,09 GHz.

blank blank blank