Samsung je brončanom bojom obojio i bežične slušalice Galaxy Buds Live

blank

Nove Samsungove bežične slušalice Galaxy Buds Live kombiniraju AKG-ovu stručnost u stvaranju vrhunskog zvuka uz pomoć većih zvučnika od 12 mm

Nadamo se da su Korejci nabavili dovoljne količine brončane boje, s obzirom da ju koriste za novi pametni sat Galaxy Watch3, preklopne Galaxy Z Fold2 i Galaxy Z Flip 5G, za dva nova tableta Galaxy Tab S7 i Galaxy Tab S7+ te za dva nova Galaxy Note20 modela.

blank

U Mystic Bronze boji dolaze i nove bežične slušalice Galaxy Buds Live za koje iz Samsunga najavljuju odličnu kvalitetu zvuka, a primijetit ćete i najnoviji oblik. U kućište mase samo 5,6 grama smješten je zvučnik od 12 mm, pojačan je bas u odnosu na Galaxy Buds+ slušalice.

Samsung Galaxy Buds Live dolaze s čak tri mikrofona i Voice Pickup značajkom. Slušalice su također opremljene i s Active Noise Cancellation opcijom za uklanjanje pozadinske buke.

blank

Uz brončanu boju, slušalice su obojane i crnom te bijelom bojom, a smještaju se u kutijicu za punjenje mase 42,2 grama. Svaka slušalica ima bateriju kapaciteta 60 mAh, kutijica ima kapacitet od 472 mAh. U konačnici, moguće je s jednim punjenjem baterije slušanje do 8 sati glazbe (5,5 sati razgovora), a kutijica ukupno omogućuje 29 sati slušanja glazbe odnosno 19 sati razgovora.

blank

Slušalice se nakon 5 minuta punjenja mogu koristiti za jedan sat korištenja, a podržavaju bežično Qi certificirano punjenje. Koriste Bluetooth 5.0 za komunikaciju s pametnim telefonima minimalne verzije Android 5.0, uz 1,5 GB RAM-a odnosno uz iPhone 7 i više koji podržavaju iOS 10.0 i više. Spomenimo IPX2 otpornost, što znači da nisu otporne na prašinu, ali im prskanje vodom ne smeta.

Cijena za bežične slušalice Samsung Galaxy Buds Live SM-R180NZNAEUG je 1399 kuna (kolovoz 2020.).

blank blank blank