Slušajte glazbu sa svojih pametnih telefona na televizoru Samsung The Serif

blank

Uz NFC i AirPlay2 moguće je pametni telefon spojiti na novi Samsungov televizor The Serif

Televizor Samsung The Serif počinje se prodavati u Hrvatskoj, a uz nagrađivani dizajn (iF nagrada za inovativni dizajn) televizora dostupnog u dvije boje – nebesko-bijeloj i nebesko-plavoj, ističu se Quantum Dot tehnologija, visoka rezolucija i napredne funkcije na bazi umjetne inteligencije koje svaku sliku unaprjeđuje do 4K kvalitete.

Samsung The Serif
Samsung The Serif

The Serif model dizajnirala su braća Burule, čuveni francuski dizajneri, tako da televizor dostupan u veličinama od 43, 49 i 55 inča izgleda savršeno iz svakog kuta. Po potrebi se može pomicati u prostoru, a karakterizira ga i metalno postolje koje se može odvojiti pa korisnici mogu odabrati hoće li televizor biti samostojeći odnosno biti postavljen na policu ili ormar.

Samsung je modelu The Serif dodao opcije povezivanja NFC i AirPlay2 pa tako korisnici mogu slušati glazbu sa svojih telefona na televizoru i bez kabela. Da biste uživali u moćnom zvuku na Serif TV-u, sve što trebate je aktivirati NFC aplikaciju na svom pametnom telefonu i smjestiti je na televizor, a uređaji će se samostalno povezati. Uz to, AirPlay2 opcija omogućuje jednostavno povezivanje s Apple uređajima, koristeći prikladne značajke, kao što je zrcaljenje zaslona.

Samsung The Serif
Samsung The Serif

Cijena za Samsung The Serif, koji ima mogućnost otkrivanja promjene količine svjetlosti u prostoriji i prilagođavanja optimalnog osvjetljenja, zahvaljujući funkciji Prilagodljiva slika, što gledanje televizije čini ugodnijim za oko, je od 7.799 kuna.

Iz Samsungove Lifestyle linije televizora za 2020. godinu na hrvatsko tržište stiže i The Frame, uređaj koji bilo koji dom pretvara u galeriju zahvaljujući elegantnom dizajnu, okviru u boji po vašem izboru kao i posebnom načinu rada koji omogućuje prikaz umjetničkih djela iz jedinstvene Samsung trgovine kada je televizor isključen.

Samsung The Frame
Samsung The Frame

Kako bi svaki dom bio uredan, The Frame sadrži samo jednu tanku, neprimjetnu žicu koja istovremeno povezuje sve uređaje s televizorom pomoću One Connect Box uređaja. Poput The Serif modela, i The Frame dolazi s Quantum Dot AI Upscaling tehnologijom koja omogućuje stopostotnu vidljivost boja s više od milijardu nijansi, za besprijekorno realističan prikaz i izvanredne kontraste. Osim toga, umjetna inteligencija poboljšava i prilagođava kvalitetu prikazane slike 4K kvaliteti, bez obzira na trenutnu rezoluciju ili izvor iz kojeg se reproducira sadržaj.

Cijena za Samsung The Frame starta od 4099 kuna, a televizor će, uz postojeće veličine od 43, 55 i 65 inča, umjesto u dijagonali od 49 inča biti dostupan u dijagonali od 50 inča kao i u dijagonalama od 32 i 75 inča. Na svim modelima od 43 inča nadalje, AI upscaling podiže sliku na 4K razlučivost.

Samsung The Frame
Samsung The Frame