Stigao je GONET.TV, platforma za gledanje TV programa u Hrvatskoj

blank

Na GONET.TV može se gledati 93 TV programa, uključujući sve hrvatske programe, slušati radio stanice iz cijelog svijeta…

GONET.TV je nova platforma za online gledanje TV programa, a uz 93 TV programa te slušanje 20.000 radio stanica iz cijelog svijeta u videoteci je dostupno više od 1.000 filmova. Korisnici uvijek mogu vraćati TV program unatrag te neograničeno snimati i gledati sadržaje iz proteklih 30 dana.

Uz samo 3 Mb/s, što je brzina dovoljna za gledanje sadržaja u HD kvaliteti, svoje omiljene sadržaje korisnik GONET.TV-a može gledati bilo gdje u pokretu. Program se može pratiti na bilo kojoj internetskoj vezi.

Nema ugovorne obveze, a iz GONET.TV-a najavljuju cijene koje nisu samo konkurentne nego i nenadmašne u usporedbi s ostalim TV platformama. Platforma se kontinuirano razvija, povećava se broj dostupnih programa i usluga.

blank

GONET.TV je pokrenut u Češkoj 2017. godine, a nakon Slovačke i Poljske sada je usluga dostupna i u Hrvatskoj. Za samo 1 kunu možete tijekom probnih 20 dana probati uslugu. Dodatni HBO paket košta 45 kuna bez obveze. Mjesečna cijena usluge je 39 kuna dok HBO paket usluge iznosi 69 kuna mjesečno.

Gledati TV programe i koristiti druge usluga GONET.TV-a moguće je preko web preglednika, na podržanim Smart TV uređajima ili putem mobilne aplikacije za pametne telefone i tablete (Android ili iOS).

Aplikacija je prilagođena korisnicima i uključuje mogućnost otvaranja zasebnog profila za djecu u kojem se mogu zaključati određeni programi i odabrati kategorije sadržaja da se na prvom mjestu pojavljuju, primjerice, američke komedije ili dokumentarne serije. Za korištenje usluge na starijim televizorima, dostupan je GONET.TV Box koji radi na Androidu, ima daljinski upravljač i korisničko sučelje prilagođeno upravljanju svim TV funkcijama.