Što se sve može s bonbon paketima i uslugama u stvarnom životu

blank

Sigurno će vam dobro doći besplatni gigabajti, slušanje glazbe koje ne troši bateriju jer je ekran isključen, ali i mogućnost da nesebično posudite koju kunu svojim bonbon frendovima

U današnje vrijeme se, zbog epidemioloških mjera, ne preporučuje bliski kontakt pa frendovska usluga poput „posudi mi na trenutak mobitel kako bih nazvala mamu“ nije baš preporučljiva. Sad u priču uskače bonbon koji još od 2012. godine jedini ima uslugu prebacivanja kuna na drugi račun. Besplatna usluga funkcionira vrlo jednostavno: Ana treba poslati besplatnu SMS poruku sadržaja prebaci na 13977 ili za to koristiti bonbon aplikaciju. Držimo fige da će joj jednog dana Petar taj novac vratiti natrag, na isti način, uz pomoć bonbona.

blank

Korisnici bonbona svoju omiljenu online glazbu mogu slušati preko Deezera, čak i ako im je ekran telefona zaključan. Uz neke druge aplikacije to baš i ne funkcionira. Na izbor se nudi više od 43 milijuna domaćih i stranih pjesama, a Deezer će i sam preporučiti glazbu, ovisno što volite.

Gledanje omiljene serije i novog filma moguće je i u pokretu uz HBO GO, bez ikakve ugovorne obaveze, plaćanje samo onoga što i koristiš, a na raspolaganju su sve sezone, sve epizode. Na izbor se nudi više od 5800 sati hit serija, filmova i crtića. HBO GO možete online otkazati bilo kada.

blank

Gotove kombinacije specijalnost su bonbona. Složi svoju kombinaciju naziv je ponude koju je bonbon ponudio sredinom veljače 2011., a korisnici od tada mogu sami kombinirati razne pakete prema svojim potrebama. Velika kombinacija i Jako velika kombinacija omogućuju istovremenu aktivaciju tri paketa:
– prva velika kombinacija donosi 4 GB interneta, 500 poruka, 1250 minuta prema bonbonu i 1250 minuta prema svima drugim mrežama
– druga jako velika kombinacija uključuje 1250 minuta prema ostalim mrežama i još dodatnih 1250 u bonbonu, a uz to imaš još 500 poruka te čak 7 GB za mirno surfanje.

blank

OMG, VBD, A3, KIS, FOMO, FYI, YOLO nazivi su bonbon paketa namijenjenih prepaid i postpaid (pretplata) korisnicima koje možete vidjeti oko sebe, na svakom koraku. Onaj dečko na kraju tramvaja, koji ne odvaja pogled s ekrana pametnog telefona, zasigurno koristi OMG internet paket i ne plaši se za preostale megabajte. Uz velikih 8 giga, koliko je uključeno u mjesečni paket, bonbon ga je pri prvoj aktivaciji počastio s dodatnih 8 giga. Bonus: jedinice koje se ne stignu potrošiti reaktivacijom se prenose u novi mjesec.

Život je uz bonbon zaista jednostavan i lijep, pa i u novo normalno doba.