SumUp omogućuje prihvat svih vrsta kartica i beskontaktnog plaćanja

blank

Hrvatski specijalist na području fiskalnih blagajni omogućuje korištenje usluge SumUp, bez dodatnih mjesečnih naknada

Billy POS, član ETRANET Grupe, omogućuje sve vrste debitnih i kreditnih kartica te beskontaktnog plaćanja uslugama Apple Pay i Google Pay putem mobitela i pametnih satova.

Pomoću malenog i jednostavnog čitača kartica SumUp spojenog na kompatibilnu Billy prijenosnu ili stolnu fiskalnu blagajnu korisnici mogu izravno prihvaćati sve vrste debitnih i kreditnih kartica te beskontaktnog plaćanja.

Za korištenje usluge SumUp nema nikakvih dodatnih mjesečnih naknada. Uz jednokratnu kupnju čitača SumUp plaća se tek naknada za transakciju od 1,95% bez obzira na iznos ili broj transakcija.

blank

Prijenosna blagajna Billy Mobile3 popularna je među korisnicima u pokretu zbog iznimno izdržljive baterije te vrlo brzog ispisa koji omogućuju cjelodnevni rad na terenu uz vrlo veliki volumen obavljenih kupnji.

Ova kombinacija uređaja posebno je pogodna za terensku prodaju, uslužne djelatnosti, prodaju karata i prodaju na štandovima, dostavljače i servisne usluge. Čitač kartica SumUp kompatibilan je i s drugim prijenosnim i stolnim Billy fiskalnim blagajnama – i to modelima Billy Easy, Billy Mobile2/Mobile3, Billy Black, Billy Desk te najzad Billy Desk mini.

Za brzu i urednu fiskalizaciju u ovom paketu brine se osnovni softver Billy Pay, napredno programsko rješenje koje u kombinaciji s izabranim programskim paketom omogućuje prihvaćanje bankovnih kartica i izdavanje fiskaliziranih računa.

U jednom uređaju nalaze se blagajna, POS pisač i fiskalizacija računa dok se za primanje kartica ovaj paket oslanja na maleni i jednostavni čitač kartica SumUp s kojim je jednostavno, lako i sigurno povezan bežično putem Bluetooth veze.

blank

Nakon prve, inicijalne uspostave veze (za koju će se pobrinuti djelatnici Billyja) čitač i blagajna svaki se put automatski prepoznaju i povezuju, što pojednostavljuje i ubrzava proces izdavanja računa i procesiranja kartičnog plaćanja.

BillyPay korisnicima omogućuje pristup korisničkom portalu u Billy oblaku u kojem možete pregledavati izdane račune, upravljati svim svojim fiskalnim blagajnama, uređivati cijene, dodavati artikle i nove blagajnike.

Uz pristup Billy oblaku korisnik ima i pristup korisničkom portalu u oblaku pružatelja usluge prihvaćanja bankovnih kartica u kojem je korisniku dostupan pregled svih izvršenih transakcija i njihova administracija, izrada različitih izvještaja i ostalo.

Iznimno smo ponosni što je tržište ovako brzo i dobro reagiralo na sve prednosti Billy Pay paketa s mogućnošću prihvata svih vrsta kartica putem sustava SumUp. Bez obzira na djelatnost Billy Pay omogućuje svakoj pa i najmanjoj tvrtki da brzo i jednostavno omogući svojim kupcima i korisnicima svojih usluga željeno plaćanje debitnim i kreditnim karticama, bez skrivenih troškova“, izjavio je Damir Lesničar, direktor Billy POS.

blankblank