Tablet Huawei MatePad Pro uz gratis stylus i tipkovnicu

blank

Uz novi Huawei MatePad Pro na poklon ćete dobiti dva dodatna vrijednosti 1698 kuna

Na hrvatsko tržište u prodaju tijekom lipnja stiže tablet Huawei MatePad Pro, predstavljen krajem veljače 2020. u Barceloni te početkom ožujka i u Zagrebu. Prvi na svijetu tablet s omjerom ekrana i kućišta od 90 posto, uz prednaružbu od 1. lipnja 2020., dolazi s dva poklona: M-pencil stylus i pripadajuća Smart Magnetic tipkovnica ukupne su vrijednosti 1.698 kn.

blank

Oba dodatka omogućuju još veću produktivnosti tableta koji omogućuje umreženi Multi-zaslon rad s pametnim telefonom. Naime, nakon uparivanja telefona i tableta, na 10,8-inčnom ekranu tableta 2K QHD rezolucije (2560 x 1600 piksela) pojavljuje se virtualni prikaz ekrana telefona, a zatim je moguće preko tableta upravljati radom mobitela.

blank

Tablet pogoni čipset Kirin 990, a zahvaljujući EMUI 10 korisničkom sučelju, MatePad Pro podržava Multi-Window, Multi-screen Collaboration te Huawei App Multiplier značajke. MatePad Pro korisnicima nudi i mogućnost prebacivanja u način rada PC-a samo jednim dodirom, nakon čega se na zaslonu pojavljuje fleksibilna radna površina, a neke je datoteke, baš kao i kod PC-a, moguće spremiti izravno na nju.

Kako bi svojim korisnicima omogućio vrhunski zvuk, Huawei je, u suradnji s tvrtkom Harman Kardon, za MatePad Pro razvio četverokanalni stereo zvučnik koji dolazi uz dodatnu podršku za Histen 6.0 zvučne efekte u tri dimenzije.

Baterija je kapaciteta 7.250 mAh. MatePad Pro dolazi s adapterom za punjenje snage 20 W, uz podršku za 40-vatnu Huawei SuperCharge tehnologiju, podržano je bežično, kao i reverzibilno bežično punjenje. Točnije, uz pomoć MatePad Pro tableta korisnici od sad mogu bežično puniti pametne telefone, slušalice i ostale uređaje s podrškom za bežično punjenje.

blank

Korisnicima je na raspolaganju 128 GB prostora za pohranu, proširivog NM memorijskim karticama, a uz 6 GB radne memorije, multitasking će biti ugodan i neće utjecati na fluidnost rada. Huawei MatePad Pro moguće je pronaći kod ovlaštenih distributera.

Preporučena maloprodajna cijena za verziju Huawei MatePad Pro 4G LTE iznosi 4.999 kn, a za Wi-Fi verziju 4.499 kn. Na raspolaganju je i M-pencil stylus po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 699 kn, dok je Smart Magnetic Keyboard za MatePad Pro moguće pronaći po cijeni od 999 kn. Uređaj je dostupan u Midnight Grey boji.

blank