Tablet Samsung Galaxy Tab S6 Lite s novom S Pen olovkom

blank

Sad je pravi trenutak za novi tablet. Uz Samsung Galaxy Tab S6 Lite možete se zabavljati, učiti, istraživati svoju kreativnost…

Masa novodizajnirane S Pen olovke koja se koristi uz novi tablet Samsung Galaxy Tab S6 Lite je samo 7,03 grama, a karakterizira ju udobnost kao da koristite tradicionalnu olovku za pisanje. I s ovom olovkom možete pisati po 10,4-inčnom ekranu s tankim rubovima, a nudi poboljšanu latenciju (manje kašnjenje) te vrh olovke od 0,7 mm kako bi se preciznije pisalo i crtalo.

blank

Zgodno je što se S Pen olovka može magnetski zakvačiti na desnu stranu uređaja ili zaštitne maske tako da nema straha od gubitka. Ne treba ju niti puniti kao kod olovke jačeg (prethodnog) modela Samsunga Galaxy Tab S6 jer radi bez baterije.

Pomoću Samsung Notes aplikacije, bilješke kreirane S Pen olovkom moguće je pretvoriti u digitalni zapis. Uz pomoć sustava oznaka te povećanja od 300 %, bilješke se lako kategoriziraju, označavaju, proučavaju te pohranjuju u PDF, JPEG te WORD formate, kao i tekstualne datoteke.

blank

Samsung Galaxy Tab S6 Lite opremljen je s dvostrukim AKG i Dolby Atmos zvučnicima koji pružaju visokokvalitetan 3D surround zvuk. Samsung je udružio YouTube i Spotify kako bi još više različitog sadržaja bilo dostupno na Galaxy uređajima.

YouTube videozapisi bez oglasa, mogućnosti preuzimanja i gledanja videozapisa izvan mreže i besplatan pristup YouTube Music i YouTube Kids uz YouTube Premium 4 mjeseca). Spotify se bez problema integrira u korisničko sučelje Galaxy Tab S6 Lite, tako da možete lako pretraživati glazbu i podcaste ili čak postaviti omiljenu pjesmu kao svoj alarm.

Možete jednostavno uključiti Netflix pomoću Bixby Voicea, još je jednostavnije pronaći TV emisije i filmove. Galaxy Tab S6 Lite može se bežično povezati s postavkom kućnih zvučnika, tako da možete reproducirati svoje omiljene popise pjesama s Spotifyja na drugom uređaju ili zvučniku oko vašeg doma, a sve to kontrolira vaš tablet.

blank

Korištenjem Samsung accounta omogućeno je telefoniranje i dopisivanje čak i kada je pametni telefon van dohvata. Uz Google Duo video pozive možete ostati u kontaktu sa vašim bližnjima, prijateljima i kolegama dok će vam unaprijeđeni Daily Board prikaz olakšati pristup kalendaru, vremenskoj prognozi te podsjetnicima. Nove Bixby značajke poput Bixby Voice, Bixby Vision te Bixby Routines također su dio uređaja za povećanje produktivnosti, ali i svakodnevne doze zabave.

Uz to, Galaxy Tab S6 Lite može koristiti cijela obitelj, gdje će, uz Samsung Kids aplikaciju, najmlađima roditelji moći ograničiti vrijeme za igru, kao i pristup određenim aplikacijama kako bi djeca sigurno zakoračila u šareni digitalni svijet pun aplikacija i igara za učenje i dobar provod.
Galaxy Tab S6 Lite dostupan je u Oxford sivoj i Angora plavoj boji, s pripadajućom S Pen olovkom te izbornom rasklopivom zaštitnom maskom.

blank