TCL na IFA 2022 u Berlinu: Uzbudljivi uređaji koji tek dolaze

blank

130 inča ispred vaših očiju, uz naočale TCL NXTWEAR S, samo su jedan od gadgeta koje smo vidjeli na njemačkom sajmu potrošačke elektronike

TCL je jedan od svjetskih lidera u proizvodnji televizora. U svijetu zauzimaju vodeći položaj kao proizvođač televizora broj 2 i brend broj 2 za TV LCD-e, s više od 23 milijuna prodanih televizora u 2021. godini, otkrio nam je to Frédéric Langin, potpredsjednik prodaje i marketinga za TCL Electronics Europe tijekom pet dana koliko smo proveli u Berlinu.

Sajam IFA 2022 posjetilo je više od 161.000 ljudi, a iako se primjećivao izostanak nekih brendova oni su ipak bili zastupljeni kroz razne zastupnike. Uz oko 60 posto popunjenosti sajamskih kapaciteta berlinski se sajam potrošačke elektronike može smatrati pobjednikom u 2022. godini jer su u paviljonima bile gužve koje podsjećaju na 2019. godinu, kada je IFA 2019 posjetilo 238.000 ljudi.

U Berlinu smo snimili sve novitete koje je TCL predstavio:

 

TCL je na IFA 2022 predstavio nove proizvode poput velikih televizora koji uz Mini LED tehnologiju svojom kvalitetom prikaza slike zaista obaraju s nogu, vidjet ćete to u našem video filmu. Predstavili su i nove soundbarove, XL kolekciju te mnoge uređaje koje želimo i trebamo imati kod kuće: robotske usisavače, pročišćivače zraka, klima uređaje, hladnjake, a vidjeli smo i dvostruku perilicu rublja s kapacitetom od 16 kilograma.

Pozornost nam je privukao i novi model naočala za gledanje sadržaja TCL NXTWEAR S. Dva micro-OLED fullHD ekrana smještena su u naočale koje jednostavno stavite na glavu i gledate film s pametnog telefona, tableta, računala ili nekog drugog izvora.

Imat ćete osjećaj kao da gledate u veliki ekran dijagonale od 130 inča, s udaljenosti od 4 metra. S naočalama možete igrati igre, a uz žicu ne morate razmišljati o bateriji. U uši će vam dolaziti i zvuk.

blank

S TCL NXTWEAR S dolazi niz nadogradnji za obogaćivanje korisničkog iskustva. Kontrole su modificirane kako bi se olakšalo upravljanje postavkama. Umjesto traženja značajki na pametnom uređaju, glasnoća se podešava pomoću kotačića na lijevoj sljepoočnici dok desna sljepoočnica kontrolira svjetlinu i prekidač 2D/3D načina rada.

Pristupačnost je poboljšana zahvaljujući novom magnetskom pogo-pin konektoru, postavljenom na stražnjoj strani desne drške za jednostavno povezivanje s pametnim uređajima i računalima. Zaslon i zvuk znatno su poboljšani što se tiče kvalitete.

TCL NXTWEAR S pruža živopisniju sliku i živopisnije boje uz smanjenje potrošnje energije. Zajedno s redizajniranim nizom zvučnika za precizan, oštar zvuk, vizualni i audio sadržaji postižu jasnoću na razini kina.

Redizajnirani most uz kožu poboljšava udobnost. Prilagođena zvučna značajka visoke i niske frekvencije čini dugotrajno nošenje ugodnijim, što će biti savršeno za gledanje filmskih hitova na dugim letovima, bez prekida. TCL NXTWEAR S bit će dostupne u prodaji od četvrtog tromjesečja 2022. u odabranim regijama.

blank

blank

blank blank blank blank blank blank blank blank blank blank blank blank blank