TCL: treba biti održiv i odgovoran

blank

Ove će godine TCL lansirati više energetskih proizvoda klase A kako bi svojim potrošačima pomogao u razvijanju održivijeg stila života

TCL Electronics, jedan od dominantnih igrača u globalnoj TV industriji i vodeći brand potrošačke elektronike, nedavno je u Berlinu, tijekom sajma IFA, istaknuo održivost i odgovornost kao bitne stavke svojeg poslovanja.

Kao odgovorna tvrtka s globalnim otiskom TCL priznaje da se njegove obveze protežu daleko izvan razvoja i prodaje proizvoda svojim kupcima. Ističu da je odgovorno upravljanje okolišem od ključne važnosti te TCL poduzima sveobuhvatne korake u svakom području svog poslovanja kako bi osigurao održivu budućnost i dodijelio namjenske resurse istraživanju i razvoju.

Nadalje, ulaganje u fotonaponski sektor za proizvodnju čišće i ekološki prihvatljivije energije za smanjenje emisija stakleničkih plinova također je prioritet. TCL ima dobre rezultate što se tiče održivosti. Tvrtkini su proizvodi zadovoljili i premašili ekološke standarde.

blank

Nadziru proizvodni proces kako bi se smanjila potrošnja energije, uklonile opasne tvari i zadržali konfliktne minerale izvan opskrbnog lanca. Također se zalaže za zeleno pakiranje i planira povećati obujam i kvalitetu svojih programa recikliranja elektronike.

U 2022. godini TCL će lansirati više energetskih proizvoda klase A kako bi svojim potrošačima pomogao da razviju održiviji stil života. Osim toga, TCL France podržava znanstvenu ekspediciju Polar Pod koju vodi slavni francuski liječnik i istraživač Jean-Louis Etienne kako bi istražio Južni ocean i prenio nove podatke ili dugoročna opažanja istraživačima, oceanografima, klimatolozima i biolozima. Kao sponzor ekspedicije, TCL France pruža financijsku potporu timovima Polar Poda i promovirat će ovu veliku ekspediciju u javnosti.

TCL Electronics je brzorastuća tvrtka potrošačke elektronike i vodeći igrač u globalnoj TV industriji. Osnovan 1981. godine sada posluje na više od 160 tržišta u svijetu. TCL je specijaliziran za istraživanje, razvoj i proizvodnju proizvoda potrošačke elektronike u rasponu od TV-a, pametnih telefona i tableta, audio i pametnih kućanskih uređaja.

blank

blank