Tražite mobitel s velikim tipkama? Upravo ste ga pronašli!

blank

Alcatel 2053D je preklopni mobitel s velikim tipkama. Obožavat će ga svi koji traže klasični mobitel te ih ne zanimaju veliki ekrani osjetljivi na dodir

Može li se danas kupiti mobitel za samo nekoliko stotina kuna? Većina će pomisliti kako se radi o mjesečnoj rati ugovora na dvije godine. Pronašli smo Alcatel 2053D uz koji ste sigurni da neće biti slučajno nazvanih brojeva, jer se radi o preklopnom telefonu.

blank

Nećete biti zakinuti za ekran u boji, nisu samo tipke najbitnije na modelu Alcatel 2053D. Dijagonala ekrana je 2,4 inča, baterija nudi kapacitet od 970 mAh, a telefon ima i VGA kameru za snimanje bitnih trenutaka te povezivanje preko Bluetootha. Memorija je proširiva microSD karticama do 32 GB.

Masa telefona je samo 90 grama, dimenzije nisu velike pa stane u svaki džep. Nekima koji još uvijek vole poslušati stari, dobri FM radio, dobro će doći ova funkcionalnost. Od ostalih funkcionalnosti Alcatel nudi glazbeni player, kalkulator, kalendar, alarm.

blank

Alcatel 2053D smo pronašli u ponudi mobis.hr web trgovine u kojoj i za vrijeme izvanredne situacije zbog koronavirusa možete bez ikakvih problema kupovati nove uređaje. Dakle, ako tražite jednostavan dizajn mobitela, velike tipke i ne želite razmišljati o trajanju baterije, ovo je prava prilika za kupnju.

blank