Robusni pametni telefon s termalnom kamerom

blank

Gdje se sakrila mačka? Ispod kreveta, na ormaru je, na prozoru? Samo usmjerite kameru i otkrijete gdje se skriva

Scenarij otkrivanja mačke samo je jedan od stotina i tisuća mogućih scenarija. Sve to omogućuje Blackview BV9900 Pro, pametni telefon u robusnom kućištu s termalnom kamerom Flir. Moguće je mjeriti temperaturu predmeta i živih organizama u prostoru, nadgledati temperaturne anomalije, otkriti probleme s izolacijom u kući ili na poslu, pregledati strojeve koji su potencijalno pregrijani, provjeriti električne spojeve sa sigurne udaljenosti.

blank

Naravno, možete se i zabaviti s termalnom kamerom na smartphoneu Blackview BV9900 Pro u robusnom dizajnu sposobnom i za nešto ekstremnije uvjete. Uz IceMode telefon će ostati funkcionalan čak i pri -30°C. MIL-STD-810G američki vojni standard te IP68 i IP69K standardi otpornosti na prašinu i vodu jamče rad telefona u mnogim situacijama.

blank

Blackview BV9900 Pro ima 5,84-inčni fullHD ekran zaštićen Corning Gorilla 5 staklom, uz monitor otkucaja srca i barometar postaje više od pametnog telefona, a za rad koristi 8 GB radne memorije te za spremanje sadržaja nudi 128 GB interne memorije. Pokreće ga MediaTek Helio 90 čipset, ima Sonyjev 48-megapikselni senzor za snimanje 4K video filmova pri 30 sličica te ugrađenu bateriju kapaciteta 4380 mAh.

Cijena za Blackview BV9900 Pro je 549,99 američkih dolara (oko 3822 kune). Blackview je 2013. godine osnovao Xu Ming (David Xu), a specijalizirali su se za pametne telefone namijenjene korištenju u vanjskim ekstremnijim uvjetima, s naglaskom na prihvatljivoj cijeni i visokoj tehnologiji koja nije nužno skupa za krajnjeg korisnika.blank

blank blank