Trebate li široki hladnjak koji se spaja na internet? Samsung ga je predstavio

blank

Energetski učinkovit ekstra široki hladnjak sa zamrzivačem dostupan je u dvije inačice kapaciteta 538 odnosno 508 litara

Novi hladnjak Samsung RB6000D koristi tanke stijenke i učinkovitu izolaciju za povećanje prostora za pohranu namirnica, uz neprestano održavanje željene temperature. Dodatni prostor za pohranu također ne utječe na vanjski izgled hladnjaka budući da kompaktni dizajn omogućuje višak prostora u kućanstvu.

Prvi Samsungov izuzetno široki hladnjak s donjim zamrzivačem EU razreda učinkovitosti „A“ svoju je premijeru imao na događanju Dobro došli na BESPOKE AI, održanom u les Pavillon des Étangs, u Parizu.

Uz izuzetnu energetsku učinkovitost nudi i ugrađeni WiFi kao i poboljšanu uštedu energije uz SmartThings Energy poduprtu umjetnom inteligencijom. U usporedbi s uobičajenim modelom hladnjaka širine 70 cm ili više (na primjer, model RL435EFBAS8/EF) Samsung je u novi model implementirao jedinstvena rješenja za smanjenje potrošnje energije za 55,9%. Novi AI inverterski kompresor ključan je za postizanje „A“ razreda prema EU energetskim standardima.

blank

Ističe se i novi visokoučinkoviti AI inverterski kompresor redizajniran kako bi se povećao radijus rotirajućih dijelova, što omogućuje da njegova inercija bude veća od uobičajenog kompresora za 4,1 puta.

Kompresor duže održava snagu, a koristi manje energije, dok održava umjerenu temperaturu u hladnjaku. Kompresor, zahvaljujući novoj tehnologiji upravljanja, doprinosi i smanjenju razine buke i do 5 puta, u odnosu na uobičajene modele.

Uz pomoć SmartThings Energy načina rada smanjuje se potrošnja energije do 15%. SmartThings AI Energy Mode omogućava korisnicima jednostavnu provjeru dnevne, tjedne i mjesečne potrošnje energije, ali i procjenu mjesečnog računa potrošnje za električnu energiju.

blank

Ako potrošnja premašuje utvrđenu procjenu način rada također može proaktivno štedjeti energiju. Na temelju obrasca upotrebe SmartThings Energy optimizira brzinu kompresora i učestalost ciklusa odmrzavanja osiguravajući da korisnici što dulje uživaju u svježim namirnicama.

Energetski učinkovit ekstra široki hladnjak sa zamrzivačem ima potpuno ravna vrata s udubljenom ručkom koja daje skladan oblik dok nježno unutrašnje osvjetljenje kontrolira svjetlinu i sprječava odbljesak. Dostupan je u dvije inačice kapaciteta 538 litara (cijena 1079 eura) odnosno 508 litara (cijena 1149 eura).

Novi hladnjak Samsung Bespoke AI dostupan je za prednarudžbu, a isporuka počinje sredinom travnja 2024. Promocija traje od 3. do 16. travnja 2024. ili do isteka zaliha. Za ostvarivanje prava
na poklon – tablet Samsung Galaxy Tab A9+ WiFi – potrebno se registrirati u roku od 30 dana od kupnje uređaja.

blank blank

blank blank blank