Tri nova zaštitna kućišta Catalyst za Apple iPhone 12 seriju

blank

Poslovično, zaštitne maske Catalyst pružaju najbolju zaštitu za vaš pametni telefon, a dobar razlog za kupnju je i odličan dizajn

Zanimljive boje, zanimljiv dizajn i korisna zaštita glavne su karakteristike novih zaštitnih maskica Catalyst. Pružaju zaštitu od pada pametnog telefona na tvrdu površinu, štite od vode na dubini do 10 metara, ali imaju i dezinfekcijsku ulogu.

Catalyst Vibe za iPhone 12 i iPhone 12 Pro

blank

Pod nazivom Catalyst Vibe Series for iPhone 12 Series nudi se kvalitetno izrađena zaštitna maska u koju možete smjestiti svoj iPhone 12 ili iPhone 12 Pro, a nama je na stol stigla Neon Yellow žuta maska uz koju će vam svaki dan biti ljepši. U ponudi su još Stealth Black i Army Green boje maske kao i Neon Pink & Bondi Blue.

Na zaštitnoj maski ne ostaju nikakvi tragovi prstiju, uvjerili smo se i sami, zaštitno kućište nije niti sklisko, a neće biti niti tragova ogrebotina. Nadalje, Stealth Black kućište izrađeno je od materijala od karbonskih vlakana, a kućište Army Green od robusnog polimetričnog materijala.

Maske u seriji Catalyst Vibe odlikuju se visokotehnološkim dizajnom i zračnim jastukom koji omogućuju siguran pad s visine do 3 metra, imaju dodatnu vezicu za nošenje mobitela, a podignuti okvir maske štiti ekran i kameru ne samo od neočekivanih padova nego i ne dopušta da mobitel isklizne van maske.

Maska omogućuje kompatibilnost s bežičnim punjenjem iPhone telefona. Cijena za Catalyst Vibe za iPhone 12 i iPhone 12 Pro je 39,99 USD.

Catalyst Influence za iPhone 12 i iPhone 12 Pro

blank

CCatalyst Influence Series for iPhone 12 Series može se naručiti u prozirnoj boji maske, Stealth Black, Army Green te u Pacific Blue koju vam predstavljamo. Serija Influence udovoljava strogim standardima američke vojske MIL-STD-810G te iPhone smješten u ovo zaštitno kućište može izdržati pad na tvrdu podlogu s visine do 3 metra.

Na rubovima zaštitne maske Catalyst nalaze se inovativni zračni jastuci koji u kombinaciji s mješavinom gumenih polimera ublažavaju pad. Također, maska ima uzdignuti dio koji sprječava ispadanje mobitela van prilikom pada, a s uzdignutim dijelom štite se i ekran i stražnja maska.

Kućište maske je matirano tako da ne ostaju tragovi prstiju, na boku se nalazi rotirajuća preklopka s kojom se isključuje zvuk, a u pakiranju smo dobili i dodatnu vezicu. Maska je kompatibilna s bežičnim punjenjem, a novi Crux Attachment System omogućuje prilagodbu po mjeri za bilo koju urbanu avanturu.

Cijena za Catalyst Influence za iPhone 12 i iPhone 12 Pro je 39,99 američkih dolara.

Catalyst Total Protection za iPhone 12

blank

Vrh ponude je Catalyst Total Protection Case for iPhone 12 Series, zaštitna futrola koja iPhone 12 štiti od vode, na dubini do 10 metara. Znamo da iPhone 12 ide u vodu dubine do 6 metara, a uz Catalyst kućište još dublje.

Stealth Black se sastoji od prozirnog i crnog dijela te predstavlja evoluciju vodootpornih kućišta visokih performansi i istovremeno otpornih na pad s visine do 2 metra (udovoljava standardu MIL-STD-810G).

blank

Kućište sa zaštitom od ogrebotina odlikuje se vrhunskim zvučnim performansama i inženjeringom uz Catalystov patent True Sound Acoustic Technology. Na sebi ima rotirajući prekidač za isključivanje zvuka koji izgleda poput krunice na klasičnim satovima. Efektno i praktično rješenje!

Tvrda dvostruka optička leća štiti od vode, snijega, prljavštine i prašine. Integrirana zaštita omogućuje savršenu osjetljivost ekrana na dodir (dok je telefon u zaštitnoj maski) dok prozirna maska omogućuje pogled na vaš iPhone 12. Podržano je bežično Qi i MagSafe punjenje baterije.

Na dnu kućišta nalazi se veliki otvor za pristup kabelu za punjenje baterije, a s lijeve i desne donje strane nalazi se otvor u koji se veže vezica koju ćete također dobiti u lijepo dizajniranom pakiranju. Još jedna bitna stvar treba se istaknuti uz Catalyst Total Protection za iPhone 12 – može se oprati s vodom i sapunom, a uz alkohol se štiti kućište, bez ugrožavanja samih materijala od kojih je maska izrađena.

Cijena za Catalyst Total Protection za iPhone 12 je 89,99 američkih dolara, a za taj novac, uvjerili smo se i sami, dobit ćete zajamčenu zaštitu u svim situacijama u kojima se možete naći.

blank

blank

blank