Suradnja Zebra Systems s kompanijom Cloudflare na tržištima regije Adriatic

blank

Zebra Systems ulazi u partnerstvo s Cloudflareom koji pogoni 25 milijuna internetskih stranica širom svijeta

Kompanija Zebra Systems u regiji Adriatic pokriva Hrvatsku, Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu, Srbiju, Crnu Goru, Kosovo, Sjevernu Makedoniju i Albaniju. Adriatic Zebra Systems bit će zadužena za pružanje usluga usmjerenih na sigurnost aplikacijske i mrežne infrastrukture (uključujući rješenja Cloudflare DDoS i WAF), povećanje performansi i pouzdanosti internetskih aplikacija (Cloudflare CDN i DNS), suradnju u timovima (Cloudflare for Teams, Cloudflare Access) te razvojne platforme (Cloudflare Workers).

Zebra Systems, distributer rješenja s dodanom vrijednošću kompanija Acronis, GFI Software, Kerio, Exinda i SolarWinds MSP, ovime proširuje svoj portfelj s još jednim važnim brendom iz područja IT upravljanja i sigurnosti.

Cloudflare je specijaliziran za proizvode iz područja sigurnosti, performansi i pouzdanosti te pomaže u izgradnji boljeg Interneta. Njegova platforma štiti i ubrzava bilo koju internetsku aplikaciju, bez potrebe za dodatnim hardverom, instalacijom softvera ili promjenama koda.

Zdenek Binek
Zdenek Binek

„Ponosni smo što smo proširili naš portfelj uslugama kompanije Cloudflare, koja pogoni jednu od najvećih svjetskih mreža s oko 25 milijuna internetskih stranica širom svijeta“, rekao je Zdeněk Bínek, izvršni direktor kompanije Zebra Systems i dodao: “Vođenje sigurne web stranice organizacije stoji puno truda, vremena i znanja – posebno u današnje vrijeme. Cloudflare usluge omogućuju pojednostavljenje i automatizaciju brojnih procesa i fokus na važnija poslovna pitanja.“