U Rovinju se okupljaju vodeći domaći i svjetski stručnjaci

blank

14. Weekend Media Festival okupit će stručnjake iz područja komunikacije i medija, uz zanimljive panele i rasprave

Od 23. do 26. rujna 2021. u prostoru stare Tvornice duhana održat će se 14. Weekend Media Festival, regionalno okupljanje koje se ove godine održava pod sloganom #živioživot.

Organizatori pripremaju bogat program pomno odabranih tema i sudionika koji će svojim znanjima i iskustvima unijeti zanimljivu novu perspektivu na brojna pitanja od javnog interesa.

Izdvajamo Darija Ljubića iz hrvatskog startupa Gideon Brothers i njegovo predavanje o grani znanosti s najbrže rastućim područjem istraživanja i komercijalne primjene, robotici. „Zeleni“ panel na Weekend Media Festivalu bit će posvećen zelenom poslovanju. Vodeći čovjek energetske tranzicije u Hrvatskoj – dr. sc. Julije Domac, osnivač Green.hr platforme i direktor Greencajt festivala, Vinko Filipić te menadžer Two Riversa, Uroš Radojević objasnit će kako bez banaliziranja izgraditi održivo društvo.

blank

Moderni marketing nezamisliv je bez fenomena influencera. Svojim objavama svakodnevno utječu na tisuće pratitelja, a koje su njihove tajne otkrit će poznati hrvatski influenceri Kristijan Iličić (Nomadik Travel), Ella Dvornik (Manijak), TikToker Dario Marčac i bosanskohercegovačka komunikologinja i influencerica Erna Saljević (@divaisback) u panelu “Influenceri – trgovci utjecajem”.

„Postaje li Instagram novi video sharing app?“ znaju Ena Valentina Đerek (Bamboo Lab), Nadine Kramarić (G3 Spirits) i Joshua Cirjak (IUTD* Studios) koji su stručnjaci za pojmove poput Reelsa, IGTV-a, TikTok oglašavanja i brand mercha. U svojem će panelu naglasiti sve prednosti popularnih digitalnih platformi.

“Zašto je podcast postao toliko sexy?” otkrit če Saša Tenodi (Surove strasti), Galeb Nikačević (Agelast) i podcaster Ratko Martinović. „Epidemija pametnih telefona“ je predavanje Manfreda Spitzera iz Njemačke, a bavi se negativnim učincima koje imaju na naše razmišljanje, osjećaje i djelovanje, naše zdravlje i naše društvo.

blank