U Splitu će se sredinom srpnja otvoriti prvi Xiaomi Mi Store

Mi Store Zagreb
Mi Store Zagreb

Nakon otvaranja prvog Mi Storea u Zagrebu u prosincu 2018. na red dolazi i Split

Mi Store bit će smješten u sklopu City Center one Split, a otvorenje će se održati 18. srpnja 2020. godine. Širenjem dostupnosti svojih proizvoda u regiji Jug kroz otvaranje prvog Mi Storea u Splitu, Xiaomi slijedi svoju misiju “Inovacija i dostupnost svima”, potvrđujući na taj način da zaista prepoznaje potrebe svojih krajnjih korisnika.

Tijekom protekle dvije godine prisustva na hrvatskom tržištu Xiaomi je lansirao ukupno 28 pametnih telefona, otvorio nove komunikacijske i prodajne kanale kako bi osigurao široku mrežu dostupnosti proizvoda te bio krajnjim korisnicima uvijek na raspolaganju. Viziju, snagu i dosljednost prepoznali su i podržali Veleposlanstvo Narodne Republike Kine u Hrvatskoj, vodeći telekomunikacijski operatori kao i brojni drugi strateški partneri na hrvatskom tržištu.

Za sve Xiaomi uređaje kupljene u sklopu online Xiaomi Storea te u Mi Storeu i/ili kod ovlaštenih distributera osigurava se i visokokvalitetan servis, garancija te softver na matičnom jeziku zemlje u kojoj je uređaj kupljen, što omogućuje maksimalnu pristupačnost i lakoću korištenja Xiaomijevih uređaja.