U vrećici iz 2006. godine pronašli smo zanimljive stare mobitele, ali i nešto potpuno novo

blank

Tijekom tri desetljeća LG je predstavio zanimljive i mnoge inovativne mobitele i pametne telefone. Neke od njih smo pronašli u staroj vrećici

Sjećate li se LG Chocolate mobitela iz 2006. godine? Odličan dizajn, odličan klizni mehanizam, tipke osjetljive na dodir i dobra cijena karakterizirale su zasigurno jedan od najpoznatijih LG-jevih mobitela. Trebamo li spomenuti da je s nazivom Čokolada započelo vrijeme davanja zanimljivih naziva mobitela? Kad bismo napisali LG KE800, vjerojatno bi se rijetki sjetili o kojem je mobitelu riječ (LG Chocolate).

Početkom 2007. godine predstavljen je LG Prada, prvi mobitel s kapacitivnim ekranom. Za njega smo znali i prije prvog Apple iPhone modela iz siječnja 2007. godine. Apple je prvi predstavio svoj model, a LG je tada malo zakasnio.

U 2008. godini pojavio se LG HB620T, mobitel koji je imao ugrađen DVB-T prijamnik i lovio digitalni zemaljski televizijski program. I taj smo mobitel koristili i gledali televiziju u krevetu.

Sjećate li se modela LG GD900 Crystal? S prozirnom, transparentnom tipkovnicom koja je omogućavala i korištenja gesta to je bilo pravo svjetsko čudo. LG je predstavio još neke zanimljive i inovativne mobitele, poput LG Optimus 2X prvog pametnog telefona s čipsetom s dvije jezgre, a zanimljiv je bio i LG Optimus 3D s dvostrukom kamerom koja je mogla snimati 3D video i odmah ga i reproducirati. I to bez 3D naočala.

Pogledajte naš video, a na dnu vrećice nalazi se i LG Velvet, najnoviji model koji smo ekskluzivno, prvi u Hrvatskoj, dobili na test. Telefon će se uskoro početi prodavati u Hrvatskoj, a cijena za LG Velvet je 4290 kuna:

 

Pogledajte fotografije s LG Velvet koje smo snimili na najvišoj zgradi u Hrvatskoj, u Strojarskoj. Fotografije smo snimili na vrhu nebodera, na visini od 96,15 metara.

LG Velvet
LG Velvet
LG Velvet
LG Velvet
LG Velvet
LG Velvet
LG Velvet
LG Velvet