Upravljajte klima uređajem preko svojeg mobitela

blank

Sa Samsung Wind-Free Deluxe moguće je upravljati s pomoću žičanih ili bežičnih upravljača, ali i na daljinu zahvaljujući aplikaciji Samsung SmartThings

Samsung predstavlja Wind-Free Deluxe uređaje s jedinstvenom Samsung Wind-Free tehnologijom hlađenja, a upravljanje sustavom grijanja i hlađenja moguće je i putem glasa, korištenjem opcije za glasovno upravljanje Bixby.

Korisnici zahvaljujući aplikaciji Samsung SmartThings mogu uključivati ili isključivati svoj klima uređaj, birati željene načine hlađenja, postavljati raspored rada jedinice i pratiti potrošnju energije. Za mogućnost korištenja pametnim funkcijama uređaja, potrebna je ugradnja opcionalnog Wi-Fi seta.

blank

Tehnologija Wind-Free poboljšava doživljaj udobnosti u zatvorenom prostoru upotrebom tisuća mikrorupica za ravnomjeran protok svježeg zraka bez neugodnih naleta hladnog zraka. U načinu rada Wind-Free zrak se širi lagano i tiho, stvarajući tako okružje ‘mirnog zraka’, što vam omogućava ugodan život, rad ili odmor bez neugodnog hladnog propuha.

Nova je jedinica dizajnirana za bržu i lakšu ugradnju i servisiranje u odnosu na uobičajene zidne modele uređaja. U usporedbi s uobičajenim nosačima, Wind-Free Deluxe uređaj upotrebljava valjkasti tip nosača koji lako klizne na svoje mjesto i za čiju su ugradnju potrebna samo dva vijka. To dovodi do čak 45 % kraćeg vremena ugradnje u usporedbi s uobičajenim modelima.

Wind-Free Deluxe uređaji mogu se kombinirati s TDM Plus dizalicama topline i integriranim hidrojedinicama sa spremnikom, kako bi se dobilo ClimateHub rješenje za hlađenje, grijanje i pripremu tople vode u kućanstvima.

blank